+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Знахарські спеції - "Універсальна", "Овочева"

Знахарська спеція "Універсальна"
Є в наявності Знахарська спеція "Універсальна"
Ціна: 110.00 грн
Знахарська спеція «Овочева»
Є в наявності Знахарська спеція «Овочева»
Ціна: 100.00 грн
Знахарські спеції - "Універсальна", "Овочева"

Як з'явилися спеції.

Сьогодні різні спеції для багатьох з нас є чимось буденним. Але, не дивлячись на їх поширеність, точних відомостей про те, як вони з'явилися і з чого почалася практика застосування людьми різних прянощів і приправ, на жаль, немає.

Можливо, колись люди, загортаючи м'ясо, або інші продукти в листя рослин, випадково виявили, що це покращує смак, як і деякі горіхи, насіння, ягоди, додані в блюдо під час його приготування. Надалі, протягом багатьох століть, людство використало спеції для додавання більш приємного смаку і запаху = їжі, а пізніше і для збереження свіжості продуктів.

У багатьох народів спеції цінувалися за широкий спектр використання, включаючи релігійні підношення, похоронні ритуали, ну і, звичайно, як власне приправи. Завдяки бактерицидним властивостям деяких прянощів, вони отримали велике поширення в країнах з спекотним кліматом, де збереження свіжості продуктів досить актуально.

Нерідкі згадки про спеції і в історичних джерелах. Велика їх кількість, такі як гвоздика, кардамон, горіхи, описує індійська аюрведа. У Стародавньому Єгипті робочі, які побудували Велику піраміду Хеопса, вживали цибулю, часник для зміцнення здоров'я і витривалості. Часник був знайдений навіть у гробниці Тутанхамона. Багато разів спеції згадуються в Біблії.

Довгий час вартість різних приправ, особливо східних, була дуже висока, і дозволити собі купити спеції могли тільки досить заможні люди. Сьогодні вже спеції купити може кожен. Вони широко поширені і використовуються повсюди в кухнях багатьох народів.

Але крім їх звичайного застосування для поліпшення смакових якостей ваших страв, за допомогою приправ можна також насичувати їжу, яку ви готуєте, позитивною природною енергетикою. Цього можна досягти, використовуючи певні знахарські спеції.

Знахарські спеції - в чому їх відмінність від звичайних.

Спеції, будь то універсальні, або специфічні у всьому світі грають важливу роль в приготуванні та споживанні нашої їжі. І хоч сьогодні ви можете купити спеції практично будь-якого складу, проте далеко не всі з нас усвідомлюють те, що крім смакових і поживних якостей їжі важливо і її енергоінформаційний зміст.

Будь-які продукти, обов'язково містять в собі ту, чи іншу інформацію, яку ми неминуче будемо отримувати, вживаючи в їжу страви, приготовані з них. І, звичайно, було б добре, щоб на нашому столі було тільки те, що містить виключно корисну для нас інформацію і позитивну енергетику. На жаль, сьогодні, по багатьом причинам цього важко досягти, але, якщо ви вирішите купити спеції, приготовані за нашими знахарськими рецептами, ви зможете багато в чому поліпшити енергоінформаційну якість своїх страв.

Вся справа в тому, що знахарські методи збору і приготування дозволяють використовувати всі корисні властивості рослин, в тому числі і їх природну позитивну енергетику. Для досягнення цього можуть використовуватися різні прийоми.

Одним з них, наприклад, є облік часу активності рослин, адже у них, як і у всього живого, є власні циклічні біоритми. Таким чином, збір трав, плодів і квітів рослин з урахуванням їх біологічних годин дозволяє нам отримати інгредієнти для приготування спеції, які включають в себе саме необхідну позитивну внутрішню енергію.

Крім того, що ми враховуємо природний енергоінформаційний стан рослин, коли ми готуємо наші спеції, ми додатково проводимо певну корекцію і посилення природної інформації та енергії, що міститься в наших продуктах. Одним з широко відомих способів подібного впливу є, наприклад, читання спеціальних молитов,  при приготуванні наших знахарських трав'яних і овочевих приправ.

Все це дозволить отримати не тільки відмінний смак і аромат ваших страв, а й наповнити їх позитивної природною енергією, яка додатково додасть вам сил для життя і досягнення намічених цілей.

Наші домашні знахарські спеції.

Вже не один рік готую домашні знахарські спеції. Особливість цих рецептів в тому, що в їх склад входять продукти, які зазвичай не застосовуються, як приправа. І хоч їх склад може трохи змінюватися, але смак і аромат, який вони надають вашим блюдам, буде завжди чарівним і наповненим природною позитивною енергетикою всіх вхідних в них інгредієнтів.


Також в нашій родині дуже популярні овочеві спеції. Ми любимо використовувати їх при приготуванні різних тушкованих овочів, з кашами, як заправка в рагу. Склад цієї приправи наступний:

  • перець гострий;
  • перець солодкий;
  • морква;
  • корінь топінамбура;
  • корінь петрушки;
  • корінь селери;
  • гарбуз;
  • слива.

 

Останню і найбільш універсальну мою спецію я так і назвала - «універсальна». І це дійсно так, адже вона підходить і для овочевих, і для м'ясних, і для перших, і для других страв. А крім того чудово поєднується з салатами, соусами і навіть запіканками. Її «універсальний» склад наступний:

  • петрушка;
  • кріп;
  • базилік;
  • кінза;
  • селера;
  • шавлія;
  • м'ята;
  • кропива;
  • суміш перців;
  • лавровий лист;
  • коріандр.

 

Всі мої знахарські спеції купити які ви можете перейшовши на сторінки з їх описом, послужать чудовим доповненням повсякденних страв і додадуть вишуканості вашим кулінарних шедеврів.