+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Парапсихічні явища і здібності

28.10.2021
Переглядів: 957

Парапсихічні явища та здібності

Парапсихічні явища, які досліджує парапсихологія і не може пояснити класична психологія, і медицина. Дермооптика (шкірний зір, здатність розрізняти кольори і форми за допомогою зору); Телепортація (зникнення предмета з одного місця і поява в його в іншому місці); Психохірургія (в стані трансу, голими руками проникати в організм крізь тіло); Психокінез (вплив на предмети без фізичного контакту на них, наприклад, підняти в повітря без фізичного підняття руками); Ектоплазма (Духи померлих на фото, де фізично померлого не фотографували, згусток енергії, який виділяється з тіла в стані трансу); Полтергейсти (Духи або явища, які з'являються або знаходяться в приміщеннях, стукають предметами, видають різні звуки, пересувають предмети).  Телепатія-це здатність передавати інформацію іншій людині або іншим людям, у вигляді вражень, відчуттів, емоцій, почуттів, образів. Дослідження вчених в світі підтвердили, що телепатичні здібності має в тій чи іншій мірі кожна людина, відстань не грає ролі. Яснобачення - ясно бачити-здатність сприймати людей і події, віддалені в часі, відстані, просторі, не грає роль. Під час пошуку інформації змінюється стан свідомості. У ясновидців людей змінюється стан свідомості, в моменти пошуку потрібної інформації.

Думки впливають на нас фізично. Спробуйте пізнати іншу людину зсередини побачити інший предмет зсередини, його внутрішні складові його структуру, з чого складається цей предмет. Щоб очистити себе від негативу, коли вам важко і погано. Вкладаючи увагу в ту чи іншу інформацію, ми змушуємо її реалізовуватися. Розвивати своє ясночуття, яснослухання, яснобачення, яснознання. Це допоможе вам розуміти мотиви інших людей, а не просто бачити, що вони роблять. Захищайте себе, як тільки відчуваєте, що сили йдуть, рівень життєвої енергії знижений. Розпізнавайте джерела інформації, сигнали, що йдуть із зовні і ті, які видаєте і подаєте ви самі, і досягають вашої свідомості. Зняти стрес можна рухом і активністю на свіжому повітрі. Ви можете навчитися контролювати уявні образи щоб поліпшити своє життя. Ви можете впливати на функціонування своїх органів і систем: мозкові хвилі, імпульси, пульс, ритми серця, напругу м'язів. Ваша свідомість, підсвідомість не розрізняє дійсності від уявної дійсності. Тому що реальність уявна. Розслабте свою свідомість і подумайте які переконання заважають вам жити. Керуйте сексуальною енергією. Внутрішній вогонь-це життєвий початок, який підтримується диханням і дає чистий розум і чисте тіло. Щоб розширити свої можливості використовуйте і накопичуйте предмети Сили. Парапсихічні знання здібності і можливості можна використовувати як на шкоду, так і на благо, вибір за самою людиною.  Техніки пророкування і прогнозування майбутнього показують нам певні циклу і сили, які впливають на наше життя. Значення кожної руни і кожної карти Таро, ворожіння на кавовій гущі, виливання воску, розгадування сновидінь і управління ними. Парапсихологічні методи за допомогою сну можуть поправити стан фізичного і психічного здоров'я.

Задумайтесь! Реальним вважається тільки те чого нас вчили в школі і те що довели вчені. Хоча ця інформація вже втратила актуальність і була спростована. Тому що наукові знання і докази кожен день, а може і хвилину змінюються, у в що раніше не вірили, в чому сумнівалися, вже довели. Тому не все в чому ми сумніваємося або не віримо, не існує. Багато не звіданого, для того щоб людина відкрила ці знання, явища, прояви, здібності, а далі вибір самої людини, що з цим робити і як цим користуватися, на благо чи на шкоду.

Медитуйте щоб відрізняти ототожнюватися з виникаючими думками образами,  спостерігати за ними. Дозволяти їм з'являтися проявлятися і зникати. Тобто допомогти собі заспокоїти емоції, тіло, пізнати самого себе, навчитися контролювати свою свідомість, керувати ним, поліпшити функціонування всього організму і кожного органу і системи. Суть медитації  не ізоляція від дійсності, а єднання з життям, і світом.

Наша свідомість, підсвідомість не розрізняє дійсності від уявної дійсності. Тому що реальність уявна. Тобто ми самі створюємо собі проблеми і самі їх вирішуємо, коли захочемо, при цьому боїмося того що самі придумали, спираючись на помилкові передумови, так як будь-які наші побоювання, для нас реальні. Тому ми можемо запустити як механізм самознищення, також і механізм самовідновлення, для поліпшення свого життя. Важкі спогади дитинства обмежують нас, завдають шкоди, блокують, руйнують наше життя, якщо ми не включимо вчасно програму відновлення, і перезапису нового себе і нового в своєму житті, змінивши негативні переконання про себе, оточуючих, нейтралізувавши страхи, змінивши ставлення до подій, неприємних подій , ви можете змінити ставлення інших людей до вас, в конкретних ситуаціях. Навіть можливо стерти або переписати особисту історію. Змінюючи події, ви міняєте енергетику відносин. Ми завжди можемо допомогти собі позбавитися від вантажу переслідуваного минулого, щоб воно не заважало розвиватися нашому сьогоденню. Наш світ нереальний, це реальна форма ілюзії. Ми багато років можемо вірити в якийсь певний хід подій вважати його правильним  істинним, а через деякий час отримати нову інформацію і повірити зовсім в інше протилежне навіть, одна версія замінює іншу. Самообман вибірковість сприйняття є невід'ємною частиною нас самих. Що травмує нашу психіку сковує частина нашої особистості.

Приклад того як ви можете попрацювати з собою щоб змінити переконання.

Розслабте свою свідомість і подумайте які переконання заважають вам жити. Запишіть те що прийде вам в голову. Далі виберіть проблему, від якої хочете позбутися, запишіть її. Подумайте в яких ситуаціях виникає переконання, яке заважає вам жити. А тепер подумайте, як відбувалися б ці ситуації якби не було цих переконань. Від чого ж захищають вас ці переконання? Як, коли, за яких обставинах виникли ці переконання? Попрощайтеся зі старими переконаннями і привітайте нові, які ви створили, коли представили, як відбувалися б події без руйнуючих ваше життя переконання. Таким чином, поведінка, яка заважала руйнувала, була деструктивною, обумовленою  певними емоціями, відчуттями, почуттями, а ви замінили іншою поведінкою, більш конструктивною, ефективною, і бажаною для вас, в даний період життя.

Приклад перший, того як впоратися з емоціями і почуттями щоб позбутися від актуальної проблеми. Уявіть собі або зробіть насправді, викопайте яму в землі на природі де вам сподобалося місце, і покладіть туди емоцію або почуття, з яким пов'язана конкретна проблема. Подивіться, як виглядає в ямі ця емоція? Які звуки образи приходять до вас? Попрощайтеся з цією емоцією, відпустіть від себе як сміття, як щось чужорідне що вам заважає і дуже-дуже хочеться позбутися. Засипайте яму землею, щоб земля нейтралізувала цю емоцію, і перетворила її в радість, любов. Уявіть, як з-під землі випаровується відлітає емоція, яка вам заважала, а приходить за нею і наповнює вашу Душу любов’ю, радістю, або та емоція, яка вам потрібна. Відчуйте звільнення від непотрібного і наповніться емоцією, яка дає вам життєву силу.

Приклад другий. Викличте актуальну проблему в своїй свідомості, відтворіть ситуації, події, пов'язані з цією проблемою. Запишіть. Які реакції і де відбуваються у вашому тілі, коли ви викликаєте в свідомості дану проблему. Згадайте перший раз або першу ситуацію, в якій з'явилася проблема. Які у вас спливають почуття? Як хотіли б діяти, реагувати, в таких ситуаціях? Уявіть знову цю ж проблему цю ситуацію, і уявіть ваші дії, які ви не тільки хотіли б, але і дієте і реагуєте так як вам хотілося б. Які у вас з'явилися відчуття в тілі які емоції і думки?

Парапсихологічні методи за допомогою сну можуть поправити стан фізичного і психічного здоров'я. Сон стан нервової системи, коли розслабляються м'язи, відчуття, змінюється робота мозку. Коли людина засинає вона розслабляється і уявні образи поступово йдуть із свідомості, людина занурюється в гіпнотичний стан, думки вільно проходять. Чим ближче ранок, тим жвавіші наші сни. Перші сни більш безбарвні, уявні, а сни під ранок кольорові і дієві. Сни дуже важливі для нашого здоров'я вони є дзеркалом нашого життя. І 70-80% наших снів, це наші страхи, розчарування, надії, побоювання, 20% сни свідомі, і різні парапсихічні явища. Через сон ми отримуємо відповіді, зцілення, спілкуємося з істотами інших світів. Збереження свідомості під час сну і є свідомим сном, коли ми отримуємо свідомі сновидіння. Уві сні як наяву, і завершення або зміни сну під нашим контролем. Свідомі сни називають іноді ясними.

Інформація майбутнього приходить уві сні у вигляді символів, знаків, асоціацій, які потребують розуміння і правильної  інтерпретації. Під час сну якщо людина захоче може і здатна сприймати приховану інформацію про майбутнє і викликати сни на задані теми. Наприклад, приходить якийсь Істота і повідомляє те чого людина не знала, і потім це відбувається. Щоб навчиться запобігати негативній події в реальному житті, почніть запобігати уві сні. А для цього необхідно навчитися розуміти свої сни, і вільно діяти в них, не втрачаючи при цьому свідомість. Символи і знаки приходять уві сні характерними для даної групи людей, їх культури і часу. А також може бути індивідуальна символіка в наслідок власних проблем, життєвого досвіду, релігійної системи вірування. Найважливішою є індивідуальна символіка, яка може передати найбільше інформації про самого себе. Пізнання внутрішнього, власної мови своїх снів, вони можуть мати свою циклічність і періодичність, передвіщати конкретні події або пов'язані з ними емоційні стани. Інтерпретацію сну аналізується відразу після пробудження, коли спогади і емоції сильні.

Щоб отримати інформацію про сон можна викликати сон і його окремі частини. Для цього потрібно викликати сон цілком і подивитися його ще раз. Потім викликати окремі особи або предмети зі сну, тварин, людей, істот, і поговорити з ними, запитати, щоб вони відповіли на ваші питання. Наприклад, яке послання приніс вам сон; яке значення має сон; навіщо вам наснився даний сон; що зробити щоб поліпшити ситуацію. Аналізуйте кольори уві сні, образи, картинки, внутрішні відчуття.

Для того щоб сни були усвідомленими, і ви могли допомогти собі за допомогою сновидінь, перед сном позбавляйтеся від проблем за день, дайте собі установку запам'ятати сон. І запишіть його відразу після пробудження. Виберіть тему, на яку ви хотіли б побачити сон. Це може бути якесь бажання, яке не збулося, а уві сні ви зможете здійснити. Можете сказати: «Нехай сьогодні вночі мені присниться, як трав’яні чаї, які я готую, вживають та насолоджуються  в кожному будинку, в кожній родині, й люди стають здоровішими й щасливішими». Коли ви прокинетеся, не відкривайте очі, а відтворіть сон повністю, якщо вам ще не потрібно підніматися, побажайте, щоб сон тривав, і ви побачили себе в продовженні цього сну, в бажаному образі, і з бажаним результатом. Таким чином ви зможете відповідати на хвилюючі вас питання, змінювати реальність.

Парапсихологічну техніку усвідомлених сновидінь ви можете застосовувати для зцілення й балансування  свого організму. Ви можете направляти, керувати своїм сном. Спробуйте змінити в своєму сні сценарій, людей, події, предмети, час, реалізувати свою мрію. Коли ви засинаєте подумайте про свої вчинки. Сконцентруйтеся на виправленні ситуації. Коли засинаєте уявіть собі прекрасне місце, сконцентруйтеся на своєму тілі візуалізуйте свої хвороби. Поговоріть з ними, запитайте, коли і як вони з'явилися. Запитайте, як ви можете повернути здоров'я, що робити щоб хвороби пішли. Все про що просять ваші органи виконайте. Поговоріть зі своїм тілом, з кожним органом, який вас турбує, виправляйте недомагання, додавайте функції, яких недостатньо, щоб зміцнити цей орган.

Ви можете впливати на функціонування своїх органів і систем: мозкові хвилі, імпульси, пульс, ритми серця, напруга м'язів, за допомогою вміння розслаблятися і уявляти позитивні образи картини ситуації. Для процесу оздоровлення все одно ми представляємо реальні органи в своєму тілі, або перетворюємо органи в своїй уяві в картини природи або космосу. Підсвідомість прийме і зрозуміє ваше завдання в будь-який символічній формі і покаже на орган, який потрібно зцілити. Подорожуйте всередину свого тіла, а картини уявляйте, як у вас все влаштовано всередині, і використовуйте всі методи і способи самозцілення, які прийдуть вам в голову. Наприклад, ви побачили на якомусь органі наліт, очистіть його щіткою, помажте маззю. Завдяки таким методам мозок мобілізує системи організму на відновлення, включає захисні механізми. Коригування образів допомагає нам отримати новий досвід виправити відхилення від норми. Так як аналіз асоціацій може допомогти нейтралізувати причину, яка  руйнує  здоров’я. Візуалізація покращує пам'ять, так як легше і краще за все ми запам'ятовуємо, коли уявляємо, і розміщуємо в якомусь порядку. Якщо згадати де що стояло можна згадати як точно називалися дані предмети і повний їх детальний опис.

Наш розум веде свій внутрішній діалог, оформляє словами, описує, коментує, порівнює, думає, сумнівається, як використовувати ті чи інші предмети, асоціації, враження, реакції, які нас оточують. І висновки нашого розуму нами керують. Практично неможливо не думати ні про що. Коли ми дивись на якийсь предмет, ми не сприймаємо його таким яким він є, ми аналізуємо форму, матеріал, пов'язані з ним події, зосереджуємося на думках, відчуттях і почуттях.

Коли ви концентруєтеся на якомусь предметі або людині всі сторонні думки які надходять проганяйте, тоді отримаєте максимум цінної правдивої інформації про цей предмет, або людину. Коли ви їсте пиріг, сконцентруйтеся тільки на смаку вишні в пирозі, коли ви п'єте сік, сконцентруйтеся тільки на цукрі в ньому, коли ви читаєте книгу, сконцентруйтеся тільки на обраних словах. Тоді ви зможете за короткий час визначити кількість і якість інгредієнтів, вловлювати окремі смаки і запахи з цілого букета, страви, що містить дана книга, розрізнити небезпечне, зони, області в організмі, території.

Керуйте сексуальною енергією. Задумайтесь про роль інтимного життя людини і роль любові. Напишіть свої погляди, пов'язані з сексом. Яку критику, зауваження ви чули до себе, щодо свого тіла, статі, що чули про секс від своїх батьків? Що ви думаєте про своє тіло? Ваше тіло заслуговує на увагу, любов, повагу? Чи чуєте ви своє тіло, розумієте, любите його? Якщо ви не задоволені, якоюсь частиною вашого тіла, не варто негативно думати і говорити про неї, можливо потрібне просто додаткове фізичне навантаження, збалансоване харчування, здоровий спосіб життя і здоровий спосіб мислення, а можливо допомогу косметолога, або хірурга, дієтолога, дерматолога , психолога. Станьте перед дзеркалом, подивіться на своє тіло, захоплюйтеся ним, говоріть з  кожною частиною свого тіла, як любите її, яка вона красива. Запишіть всі позитивні думки про тіло, які прийшли до вас в голову. Уявіть, як ваш партнер дивиться на ваше тіло і захоплюється ним бажає його любить кожну його ділянку, кожну деталь, коли дивиться на вас отримує задоволення, і говорить тільки позитивні відгуки. Дозволяйте милуватися вашим тілом. Придумайте як би ви хотіли прикрасити своє тіло. Уявіть, що ваш партнер прикрашає ваше тіло. Яка у вас мова любові-опис інтимних частин вашого тіла, і у вашого партнера? Якщо вам не подобається мова кохання вашого партнера, змініть мову, уявіть, як ваш партнер вимовляє саме ті слова інтимні про частини вашого тіла, які вам приємні. Слова мають величезну силу. Кожна жінка багатолика: вона може бути спокусницею, захисницею, матір'ю, символом духовного розвитку. Гармонія зі своїм тілом, прийняття свого тіла, схвалення тіла, вираз своїх почуттів, потреб, фантазій, покращують інтимне життя, виправляють ставлення про себе, управляють сексуальною енергією. Невдачі в інтимному житті і любові відбуваються, коли один з партнерів не прислухається до очікувань і потреб іншого партнера. Тоді справжнього союзу партнерства не буде, а тільки співіснування і відчуження один одного. Для любові не існує пріоритетності тільки одного з партнерів. Ніхто не хоче щоб його використовували, і нічого взамін не отримувати. Пам’ятайте, коли хочете користуватися (займатися вампіризмом) своїм партнером, а не обмінюватися енергією. Уміння керувати станом м'язів дасть правильну хорошу циркуляцію енергії по всьому тілу. Так як всі частини нашого тіла взаємопов'язані, і якщо ми нормалізуємо процес в одній частині, поліпшується робота всього організму. Навички контролю інтимних м'язів покращують любовне зближення силу почуттів, розкривають фізичні емоційні спонукання. Так як придушення природних нахилів призводить до внутрішніх протиріч, втрати емоційної та психологічної врівноваженості, і несе небезпеку фізичному і психічному здоров'ю, тиску на внутрішні органи. Недолік наповнення енергією всього тіла і надлишок енергії в якійсь частині тіла, небезпечно для здоров'я.

Робіть регулярно:

1.Сконцентруйтесь на відчуттях. Затисніть м'язи навколо заднього проходу, стискайте далі м'язи глибше в задньому проході. Стискайте м'язи спочатку з одного боку, потім спереду, ззаду, зліва, справа, на різній глибині.

2.Зжимайте м'язи піхви, на різній глибині, потім з різних сторін, також як ви стискали м'язи ануса- заднього проходу.

3.Розслабте область стегон для припливу енергії. Притисніть стегна до живота. Підніміть таз вгору, стегна вільно відпустіть. Ноги зігніть в колінах і відпустіть їх в різні сторони, широко розкриваючись.

4. Стисніть стопи і долоні в кулаки, і відпустіть. Ви допоможете накачати енергію в своє тіло.

5. Щоб контролювати і управляти потоком енергії, сконцентруйтеся на області пупка. Дихайте глибоко концентруючись на затримці дихання. Надсилайте енергію по каналах від пупка по всіх частинах тіла. Східні вчені говорять про внутрішній священний вогонь людини. Внутрішній вогонь-це життєвий початок, який підтримується диханням і дає чистий розум і чисте тіло. Вогонь необхідний людині для набуття і подолання Долі. Вогонь зосереджений в області шлунка, а шлунок переварює їжу, тим самим накопичує і підтримує життя людини. Коли ви дивитеся на вогонь, випадково або спеціально, свічка горить або багаття, спробуйте побачити, як все що вам не потрібно, все що вас руйнує, все що вам заважає, все що болить і мучить, згорає у вогні, і ви наповнюється духовним вогнем , ви духовно наповнюється.

Найсильніша енергія у жінок сексуальна, за допомогою якої вона привертає і притягує увагу  чоловіків, виходить заміж, народжує дітей. Якщо жінка усвідомлює і вміє користуватися своєї сексуальної енергії, особисте життя завжди буде і буде щасливим. Використовуйте свою сексуальну енергію щоб нагадати коханому про вас. Де б улюблений не був згадайте про нього сконцентруйтеся на бажанні побачитися, або бажанні визнання вам в любові, або занять любов'ю, все чого вам хочеться з вашою коханою людиною. Уявляйте не тільки як ви обіймаєте або говорите щось йому, але і обов'язково як прагне він до вас, обіймає вас, говорить прекрасні слова, як отримує задоволення, коли знаходиться поруч з вами, як в його душі стає тепло і затишно поруч з вами . Результат такої техніки не змусить довго чекати.

 

А тепер згадайте сни, які у вас збувалися, чомусь; подумали про іншу людину, а він(а) дзвонить вам; думаєте про те, щоб людина сказала вам певні речі, і він(а) вам говорить; розсердилися і лопнула лампочка, або поламався комп'ютер. Або на своєму фото бачите якийсь Дух, енергетичні відбитки, відчуваєте за спиною холод, або присутність когось невидимого поруч. Для того щоб дослідити парапсихічні здібності і явища потрібно дотримуватися правила: ніякого алкоголю; ніяких наркотиків, та інших стимуляторів; тільки спокій і відповідне постійне приміщення; регулярність і систематичність; помірність; психічне здоров'я; терпіння; точність.

Наприклад, ви мріяли вийти заміж, намалювали картинку вашого майбутнього обранця. І ви вийшли заміж, тільки чоловік, залежний від алкоголю, і б'є. Або інший приклад, ви мріяли про машину певної марки. Отримали машину, тільки за допомогою кредиту, і в договорі забули вказати, ті хто вам оформляв, суму знижки наприклад 20 000грн., Ви підписали договір, переробити його не можуть, і ви зобов'язані виплатити ці 20 000. Третій приклад, ви дуже хотіли мріяли про дітей, народили  за допомогою ЕКО, але у дитини через рік почало проявлятися генетичне спадкове захворювання, яке неможливо  вилікувати, і воно вражає всю нервову систему, і веде до зниження інтелекту. Четвертий приклад, ви мріяли, щоб у вас було багато клієнтів, замовлень. У вас багато їх стало, але обробити всі їх ви не в силах, продукту в такій кількості немає, і вам доводиться багато відмовляти. П’ятий приклад, ви мріяли написати та видати книгу, в результаті , вона не продається. Хто в таких мріях, а правильніше,  їх результатах, винен? Чи не сама людина? Але що ми чуємо, це спокуса, Диявол, розплата. Це маячня. Тому що за все і завжди ми платимо своїм часом, яке виражається, наприклад, у здоров'ї, грошах, увазі. Якщо ми хочемо досягти чогось нам необхідно в ту область вкладати свій час, чимось жертвувати, чимось платити, ризикувати. Це і є наш розвиток, і вчимося ми на своїх помилках. Помилилася, не отримала. І що? Випробую інший спосіб, метод, хід. Не помиляється той, хто нічого не робить, ми про це знаємо. Але я про інше, що непотрібно звинувачувати в своїх невдачах людей, Бога, Диявола, а причину шукати в собі, виправляти, і йти далі. Якщо у мене щось не виходить, це говорить про те, що в даній області у мене немає знань, досвіду, потрібних вмінь. І якщо мені необхідно отримати, те що я хочу в будь-якій сфері, я вивчу цю тему, звернуся до фахівців, у яких є ті результати, до яких прагну я, заплачу їм, і зроблю, або для мене зроблять люди, які в цьому компетентні . І все, моя мрія збулася. Мрії збуваються! Мрійте, досягайте! Не такий вийшов результат, як ви очікували, виправляйте, доопрацювати, і все буде що вам потрібно! Не ставте собі ж блоки: «Це не для мене», «Я не зможу», «В наступному житті». Підступ тільки в тому, що багато хто не усвідомлює, що їм потрібно насправді. Чи потрібна мені шуба, як у Маші, якщо я люблю пальто, і спортивні куртки? Чи хочу я заміж, якщо однією мені простіше, я дуже люблю свободу, і не хочу дітей? Це головні питання, на які чесно потрібно собі відповісти.Тому що нав'язування соц. середовищем параметрів цінностей життя, не приводить до щастя і духовному розвитку людини, а тільки до системності, клонування і рабству, яким легко керувати. Скільки дівчат я побачила, які вийшли заміж, тому що треба і тиснуть навколишні, і живуть тепер нещасливі. А скільки дітей народили, тому що треба, і вже через місяць два після народження, йдуть з дому, коли дитині ще необхідно грудне вигодовування для того щоб передати імунні тіла, сформувати імунітет, йдуть заробляти гроші, інші не витримують психічно фізично бути вдома в декретній відпустці, п'ють антидепресанти. Так навіщо це все, заради чого? Заради галочки, «Я Місію свою виконала, я така як всі, зі мною все нормально». А кому це треба, розбиратися з проблемами потрібно буде тим, хто зробив заради «треба», ось гірка правда.

Уява може вплинути на здоров'я позитивно і допомогти вилікувати хворобу. Тому що думки і уявлення є матеріальними, ми сприймаємо думки інших людей і узгодимо свою поведінку з їх очікуваннями. Посилена оформлена думка це думкоформа. А сильні думкоформи мають самосвідомість і живуть самостійно. Думки впливають на нас фізично. Тобто коли ми викликаємо емоцію, згадуємо про подію період в житті, в тілі виникають відчуття на фізичному рівні: збудження, сексуальне збудження, біль. Тому що в мозку будь-яка думка супроводжується електричними імпульсами і створенням хімічних зв'язків. Тому, коли ми представляємо себе здоровими, або здоровим хворіє орган, з'являються електричні імпульси, і хімічні зв'язки, які перемагають ділянки мозку правильно функціонувати. Але ніколи не варто забувати про традиційну медицину, медпрепарати та оперативні втручаннях, при показаннях. Проводите методи візуалізації, але, якщо вам мінімум два лікаря сказали, що потрібно робити операцію, чи приймати препарати, не втрачайте час і не ризикуйте здоров'ям і життям, сумніваєтеся, сходіть до третього лікаря, і прийміть правильне рішення. А потім проводите цей метод, щоб більше не захворіти, або відновити орган, який хворів, як додатковий спосіб відновлення здоров'я. Не лікарі погані, або медична система, а конкретні фахівці, в даній області. І не забувайте, що для відновлення, зціленню, потрібен комплексний підхід, і традиційний, і не традиційний, тіло лікувати, образ мислення з психологом міняти, і спосіб життя, інакше час даремно, і все навколо винні.

Зберігайте в уяві образ предмета або людини довго як можете, а також відчуття почуття, запахи, смаки, звуки, від дотику до предмету, або людини. Таким чином ви краще будете запам'ятовувати і відтворювати інформацію за потребою і бажанням. Коли ви уявляєте ідеальну свою картинку, візуалізація повинна бути дуже точною, повною руху і кольору. Керуйте тим що уявляєте, керуйте своєю уявою, контролюйте свою уяву.

Спробуйте пізнати іншу людину зсередини побачити,  інший предмет, зсередини, його внутрішні складові його структуру, з чого складається цей предмет. Усвідомте, як ви почали себе відчувати, які виникають емоції, які думки, коли ви пізнаєте іншу людину, інший предмет. Які картинки, події, ситуації, минулого сьогодення, або майбутнього, ви бачите? Зіставте відчуття, з думками і подіями. Можливо ви не бачите події, а чуєте якісь звуки, розмови. Таким способом ви будете розвивати своє ясновідчуття, яснослухання, яснобачення, яснознання. Це допоможе вам розуміти мотиви інших людей, а не просто бачити, що вони роблять. Мотив дій важливіше дій. Нам хочеться, щоб навколишні вчиняли дії вчинки щиро, від Душі. Ми часто це відчуваємо і не можемо пояснити. Ви будете бачити брехню, коли вам потрібно це. Ви зможете вчасно допомогти, кому погано. Одним словом, вам буде зрозуміла СУТЬ яка відбувається в світі, і як цим керувати.

Щоб очистити себе від негативу, коли вам важко і погано. Читайте молитви; робіть духовні практики-медитації; обкурюють себе травами; умивайте себе водою зі святих-намолене місць; запалюйте свічку і дивіться на вогонь, при цьому, говорите, що згорає, що ви відпускаєте, щоб ви хотіли, щоб вогонь забрав; викопайте яму в землі і покладаючи туди все що вас напружує, з проханням, щоб земля очистила ці предмети, щоб земля забрала негатив. Бажано після таких практик день провести спокійно, наповнити себе чимось хорошим, відпочити, переключити увагу на радість і любов.

Захищайте себе, як тільки відчуваєте, що сили йдуть, рівень життєвої енергії знижений, приходять думки які вас руйнують, провокують робити щось погане, думати погано про інших людей, злитися, конфліктувати, руйнувати відносини. Допомагає допомагати іншим, підтримуючи інших людей; зміните свою оточення не спілкуйтеся з токсичними людьми, які отруюють, руйнують, ваше життя; поїздка на природу без алкоголю і нікотину; фізичні вправи, робіть те що вас захоплює, візуалізуйте картинки де ви щасливі життєрадісні, захищені, і нічого і ніхто не може вас зруйнувати, нашкодити, ви енергетично сильні, у вас все прекрасно. При регулярності використання таких способів захисту ви з часом дійсно почнете себе відчувати ще більш захищеними, і енергетична безпека автоматично буде з'являтися зміцнюватися навколо вашого тіла, і ніхто не зможе на вас впливати, тільки якщо ви не дозволите, не дасте згоду, або ж будете фізично психічно енергетично слабкі.

Розпізнавайте джерела інформації, сигнали, що йдуть із зовні і ті, які видаєте і подаєте ви самі, що досягають вашої свідомості. Концентруйтеся на одній думці одному образу і досягнення порожнечі свідомості, коли немає жодної думки, тільки порожній білий екран. Уявіть один предмет або людину на цьому екрані і напишіть які приходять вам думки в голову, які приходять відчуття в тіло, які приходять події ситуації з цією людиною зв’язані, події з минулого, теперішнього або майбутнього. Розвиваючи ці здібності, ви змінюєте способи свого мислення, і досягаєте цілей, в які раніше навіть не вірили і не уявляли, що це взагалі можливо. А також ви завжди будете знати і розуміти, як допомогти собі та іншим.

Супутні товари

Консультація медичного психолога
 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Парапсихологія

Парапсихологія

Паранормальні явища завжди притягували людину своєю таємничістю. Тепер кожен бажаючий зможе почерп детальніше

Візерунки кавової гущі

Візерунки кавової гущі

Кавова гуща – це полотна візерунків, картина світу людини, ситуація, яка була чи буде, після випито детальніше

Парапсихологія-2

Парапсихологія-2

                     Парапсихологія (продовж детальніше

Парапсихологія-3

Парапсихологія-3

               Парапсихологія (продовження (3))Метод і спосо детальніше

Духовні істини 1

Духовні істини 1

ДУХОВНІ ІСТИНИ ІЗ БІБЛІЇ, АБО КНИГИ СВЯТОГО ПИСЬМА СТАРОГО Й НОВОГО ЗАПОВІТУ, які допомагають   детальніше

Духовні істини 3

Духовні істини 3

*Епископ мусить бути бездоганний, як Божий доморядник, не самолюбивий, не гнівливий, не п’яниця, н детальніше

Духовні істини 4

Духовні істини 4

*Бог любить того, хто охоче дає. Хто скупо сіятиме,-той скупо й жатиме, а хто сіє щедро,=той щедро детальніше

Духовні істини 5

Духовні істини 5

*Кожна праця приносить достаток, але праця вуст в не достаток веде.*Корона премудрих-їхня мудрість детальніше

Три види мислення 1

Три види мислення 1

У людини три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи детальніше

Три види мислення 2

Три види мислення 2

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше

Три види мислення 3

Три види мислення 3

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія-це наукові дослідження між живими організмами та їх зовнішнім середовищем, які вихо детальніше