+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Повне зцілення на трьох рівнях-Духовне зцілення

16.12.2022
Переглядів: 201

Зцілення має проходити на трьох рівнях: психічному, соматичному (тіло), духовному. Думки, які провокують емоції й емоції що провокують руйнуючі думки. Усвідомлення тільки цього рівня в собі, дає змогу зцілити психіку. Відчуття в тілі, симптоми як причини, й симптоми-наслідки, тобто, зцілення наслідків навіть без можливостей усунення причини. Духовний рівень-це пошук Божих настанов, що допомагають не втрати Віру в Бога, сенс життя. Духовна опора для людини-це духовне знання:

-Дві головні заповіді Божі: Возлюбивши Господа Бога Твоєго всім серцем твоїм, і всією душею твоєю, і всею мислію твоєю. Возлюбивши ближнього твоєго, як сам себе.

-Три  головні Християнські чесноти: Віра. Надія. Любов.

-Гріхи смертні з протилежними ім чеснотами, до чеснот нам необхідно прагнути. Саме ці чесноти є для нас духовною опорою та істиною, коли ми задаємся питанням, як правильно жити: Гордість-Смиренність; Захланність-Щедрість; Нечистота-Чистота; Заздрість-Доброзичливість; Нестриманість-Поміркованість; Гнів-Лагідність; Лінивство-Працелюбність.

-Плоди Духа Святого: Любов. Радість. Мир. Довготерпіння. Благость. Милосердя. Віра. Кротость. Воздержання.

-Сім Дарів Святого Духа, які ми повинні самі здобувати молитвою та добрими ділами: Дух страха Божого (синівське благовіння перед Богом); Дух пізнання (дар пророчеський і пастирський); Дух сили(дар сили духовної, кріпость душі і сила волі); Дух поради (дар духовного водительства, наставництва); Дух розуміння (чуйність душі до всього доброго й святого); Дух мудрості (уміння жити по заповідям Божим); Дух Господень (дар благочестя і праведності).

*Духовні дари, Духом Святим. Кожному дається виявлення Духа на користь. Одному бо Духом дається слово мудрости, а другому слово знання тим же Духом. А іншому віра тим же Духом, а іншому дари вздоровлення тим же Духом. А іншому зроблення чуд, а іншому пророкування, а іншому розпізнавання духів. А тому різні мови, а іншому вияснення мов. А все оце чинить один і той самий Дух, уділяючи кожному осібно, як Він хоче. Всі одним Духом  охрещені в тіло одне, і всі напоєні Духом одним. Одних поставив Бог у Церкві-апостолами, інших пророками, учителями, потім дав сили, також дари ви здоровлення, допомоги, управління, різні мови. Чи ж усі апостоли? Чи ж усі пророки? Чи ж усі мають дари виздоровлення? Чи ж усі виясняють? Тож дбайте ревно про ліпші дари, а я вам покажу путь іще кращу!

 

ДУХОВНІ ІСТИНИ ІЗ БІБЛІЇ, АБО КНИГИ СВЯТОГО ПИСЬМА СТАРОГО Й НОВОГО ЗАПОВІТУ, які допомагають  духовно зцілюватися, не втрачати сенсу життя, силу духа, навіть в самик складних періодах життя як зараз, коли в нас йде війна. І рятує мене від страшної війни, саме віра в Бога, читання біблії, молитви, та вдячність Богу за кожний прожитий день із своєю сім’єю, рідними, близькими. Саме віра-це опора в житті, коли пряма загроза життю, і контроль над своїм життям втрачається, не втрачається тільки віра в Господа. Він єдиний може врятувати тіло й душу. Він єдиний може дати сили пережити часи диявольського хаосу.

*Кожному Бог віддасть, згідно ділам його, в Книгу Життя чи в Море Мертвих.

*І не буде Божої слави тим, хто чинить гидоту й неправду.  

*Бог кожному сльозу з очей їхніх зітре, ані крику, ані смутку, ані крику, ані болю  вже не буде, бо перше минулося!

*Хто прагне, тому дармо Я дам від джерела живої води.

*Із волі Божої створене все.

*Будь чуйним та решту зміцняй, що мають померти.

*Бог Альфа й Омега, початок і кінець, говорить Господь, Бог, Той, Хто є, і Хто був, і хто має прийти, Вседержитель!

*Богові слава, тому хто може вас зберегти від упадку, і поставити перед своєю славою непорочними в радості. Єдиному премудрому Богові, Спасителеві нашому через Ісуса Христа, Господа нашого, слава, могутність, сила, та влада перше всього віку, і на всі віки!  Амінь.

*Будуйте себе найсвятішою вірою, моліться Духом Святим, бережіть себе самих у Божій любові, і чекайте милости Господа нашого Ісуса Христа для вічного життя. І до одних, хто вагається, будьте милостиві, спасайте і виривайте з огню.

*За правду , що в нас пробуває  й повік буде з нами, нехай буде з нами благодать, мир від Бога Отця та Ісуса Христа Сина Отцевого, у правді та в любові! Щоб ми любили один одного, а любов ця-щоб ми жили згідно заповідям Божим. Хто пробуває в науці Бога, той має і Отця, і Сина.

*Бог розум нам дав, щоб пізнати Правдивого, і щоб бути в Правдивому Сині Його, Ісусі Христі.  Бог Правдивий і вічне життя. Хто народився від Бога, не грішить-бо хто народився від Бога, той себе береже, і лукавий його не торкнеться.

*Бог слухає наші прохання, коли просимо згідно волі Його, то Він слухає нас. А як знаємо , що Він слухає нас, чого тільки просимо, то знаємо, що одержуємо те, чого просимо від Нього.

*Троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє-Одно. І Троє свідкують на землі: дух, вода, кров, і ці троє-одно. Коли ми приймаємо свідчення людське, то свідчення Боже вартіше, бо це свідчення Бога, яким свідчив про Сина Свого. Хто вірує в Божого Сина, той свідчення має в собі.

*Віра світ перемогла. Кожен, хто вірує,  що Ісус Христос, родився від Бога. Хто любить Того, Хто породив, любить і Того, Хто народився від нього. Що ми любимо Божих дітей, дізнаємося з того, коли любимо Бога і Його заповіді додержуємо. Бо то любов Божа, що ми додержували Його заповіді. Його заповіді не тяжкі. Бо кожен, хто родився від Бога , перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла,- віра наша. А хто світ перемагає, як не той, хто вірує, що Ісус-то Син Божий, той що прийшов був водою та кров’ю, і Дух-то правда.

*Бог-то любов, від Бога любов і кожен, хто любить, родився від Бога, та відає Бога. Хто не любить, той Бога не пізнав, бо Бог є любов. Любов Божа до нас з’явилася тим, що Бог Сина Свого Однородженого послав у світ, щоб ми через Нього жили. Не в тому любов, що ми полюбили Бога, а що він полюбив нас, і послав Свого Сина вблаганням за наші гріхи. Коли Бог полюбив нас отак, то повинні любити і ми один одного. Бога не бачив ніколи ніхто. Коли один одного любимо, то Бог в нас пробуває, а любов Його в нас удосконалилась. Що ми пробуваємо в Ньому, а Він у нас, пізнаємо це тим, що Він дав нам від Духа Святого. Коли хто визнає, що Ісус-то Син Божий, то в нім Бог пробуває,  а він у Бозі. Ми познали й увірували в ту любов, що Бог її має до нас. Бог є любов, і хто пробуває в любові, пробуває той в Бозі, і  в нім Бог пробуває. Любов удосконалюється з нами так, що ми маємо відвагу на день судний, бо який Він, такі й ми на цім світі. Страху немає в любові, але досконала любов прагне страх геть, бо страх має муку. Хто ж боїться, той недосконалий в любові. Ми любимо Його, бо Він перший нас полюбив. Як хто скаже: «Я Бога люблю», та ненавидить брата свого, той неправдомовець. Бо хто не любить брата свого, якого бачить, як же він Бога любити може, якого не бачить? І ми оцю заповідь маємо від Нього, щоб, хто любить Бога, той і брата свого любив.

*Віра світ перемогла. Кожен, хто вірує, що Ісус-то Христос, той родився від Бога. І кожен, хто любить Того, Хто породив, любить і Того, Хто народився від Нього. Що ми любимо Божих дітей, дізнаємося з того, кого коли любимо Бога і Його заповіді додержуємо. Бо то любов Божа, щоб ми додержували Його заповіді. Кожен , хто родився від Бога, перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла-віра наша. А хто світ перемагає, як не той, хто вірує, що Ісус-то Син Божий.То  Той , що прийшов був був водою та кров’ю,- Ісус Христос. І не тільки водою, а водою та кров’ю. І Дух свідчить, бо Дух – то правда.

*Дух правди й Дух обмани. Не кожному духові вірте, але ви пробувайте духів, чи від Бога вони, бо неправдивих пророків багато з’явилося в світі. Духа Божого цим пізнавайте: кожен дух, який визнає, що Ісус Христос прийшов був у тілі, то й від Бога. А кожен дух , який не визнає Ісуса, той не від Бога, але він антихристів, про якого ви чули, що йде, а тепер уже він у світі. Ви від Бога, дітки, і ви перемогли їх,- більший бо Той, Хто в вас , аніж той, хто в світі. Вони від світу, тому то говорять від світу, а світ слухає їх. Ми від Бога,-хто знає Бога, той слухає нас, хто не від Бога, той не слухає нас. Цим пізнаємо Духа правди та духа обмани.

*Ознаки наближення кінця світу. «Стережіться, щоб вас хто не звів. Бо багато прийдуть в Ім’я Моє, кажучи: «Це Я», і «Час наблизився». Та за ними не йдіть! І, як про війни та розрухи почуєте ви,-не лякайтесь, бо перш «статись належить тому». Але це не кінець ще». Повстане народ на народ, і царство на царство». І будуть землетруси великі та голод, та помір місцями, і страшні та великі ознаки на небі. Але перед усім тим накладуть на вас руки свої, і переслідувати будуть, і видаватимуть вас у синагоги й в’язниці, і поведуть вас до царів та правителів-через Ім’я Моє. Але це стане вам на свідоцтво. Отож покладіть у серця свої-наперед не гадати, що будете відповідати, бо дам Я вам мову та мудрість, що не зможуть противитись чи суперечити їй всі противники ваші. І будуть вас видавати і батьки, і брати, і рідня, і друзі, а декому з вас заподіють і смерть. І за Ім’я Моє будуть усі вас ненавидіти. Але й волосина вам із голови не загине! Терпеливістю вашою душі свої ви здобудете. А коли ви побачите Єрусалим, військом оточений, тоді знайте, що до нього наблизилося спустошення. Тоді ті , хто в Юдеї, нехай у гори втікають; хто ж у середині міста, нехай вийдуть; хто ж в околицях,-хай не вертаються в нього! Бо то будуть дні помсти, щоб виконалося все написане. Горе ж вагітним та тим, хто годує грудьми, у ті дні, бо буде велика нужда на землі та гнів над цим людом! І поляжуть під гострим мечем, і заберуть до неволі поміж усі народи, і погани топтатимуть Єрусалим, аж поки не скінчиться час тих поган.

 

 

Супутні товари

Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

У людини три види мислення

У людини три види мислення

У людини три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи п детальніше