+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство-5

05.01.2023
Переглядів: 203

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань. (П’ята стаття)

148.Трави можуть служити вам оберегами для дому, для особистого захисту. Якщо ви зробите ці обереги у вигляді ляльок, або мішечків. В ляльку з тканини наповнюємо травами обережними заговореними. Почепіть на кухні на вікно. Або ж зробіть мішечок з травами заговореними, почепіть над дверима вхідними. Маленькі мішечки з обережними травами можна носити з собою, і на собі, класти на робоче місце, для нейтралізації й надлишку негативу.

Оберіг який ви зробите, покладіть на свій вівтар, запаліть свічку й скажіть: «Я створила цю ляльку, що вона допомагала мені ставати здоровою, енергійною, красивою». Візуалізуйте це бажання і потребу, дивлячись на ляльку, як ви отримуєте енергію здоров’я, та починаєте почувати себе здоровішою, красивішою. Зберігайте ляльку не на видному місці.

Коли ви носите трав’яні обереги, вони служать захисним екраном від негативних ситуацій для вас, створюють силове поле навколо вашої домівки, або вас особисто, збільшують ефективність захисних функцій свого організму.

149.Рослини енергетично багатофункціональні: рослини для захисту, рослини для кохання, очищення, зцілення, руйнування чар, рослини для протягування удачі, вірності, пристрасті, матеріальних благ.

150.Чоловічі рослини мають вогняні вібрації, їх використовують для очищення, захисту, пристрасті, чоловічої сили: базилік, глід, апельсин, звіробій, деревій, грецький горіх, дуб, женьшень, золототисячник, інжир, імбир, каштан, шпинат, коров’як, льон, перець, піон, соняшник, розмарин, кріп, фенхель, хрін, часник, чистотіл, виноград, лопух, нарцис, чорнобривець.

Жіночі рослини використовуйте для краси, кохання, збереження молодості, зцілення, благополуччя, миру, покращення сну: береза, бузина, валеріана, ваніль, вишня, груша, ожина, суниця, полуниця, чорниця, малина, калина, м’ята, мальва, піжма, троянда, слива, фіалка, яблуня, липа.

151.Якщо в вашому житті не вистачає кохання, ставте букет вдома та на робочому місці з рослин: абрикос, апельсин, барвінок, валеріана, ваніль, вербена, вишня, груша, жасмин, женьшень, суниця, верба, імбир, кардамон, каштан, конюшина, кмин, кориця, м’ята, конвалія, липа, мак, малина, мальва, манжетка, мати-й-мачуха, меліса, мокриця, орхідея, перець, персик, полин, троянди, розмарин, рута, слива, тюльпани, тисячелистник, фіалка, яблуня, ячмінь.

152.Готуючи їжу, помішуйте по часовій стрілці, заговорюючи: «Суп для здоров’я, для настрою. Амінь.» Або «Щоб сім’я була здорова, щоб сім’я була щаслива! Як кажу так буде! Амінь!»

153.У людини немає свободи вибору, так як вибір буде визначатися тими правилами системи, в якій вона живе. Ні одна система не дасть повної свободи кожному, хто в ній знаходиться, інакше буде хаос. Тому у людини ілюзорна свобода вибору в житті, так створено для гармонії в природі, щоб не було безладу. А право створювати систему будь яку має не кожен, одному природа дала право створити а іншому право користуватися і підживлювати цю систему. Якщо ви розумієте цю формулу створень, ви безпомилково визначаєте свої права в цьому житті, та що ви зможе створити на протязі свого життя.

154.В  житті людина осягає багато головного й другорядного несуттєвого, та повинна навчитися вирізняти головне. Бути мудрим, коли здається немає вибору. Бути сильним у відчаї й сумнівах. Людина прагне набувати досвід минулого, шукаючи суть в майбутньому, втілюючи задумане. Людина постійно шукає нові можливості реалізовує свої внутрішні сутнісні сили, виконуючи життєве призначення. Це прагнення до визначеності спонукає людину до творчості. Творчий поклик допомагає знайти форми індивідуального вираження своїх прагнень, почуттів, переживань, думок. Таким чином людина створює себе, вдосконалює, наповнює. Вміння реалізувати свій життєвий задум й вміти втілити його ціною суворих обмежень, випробувань, напруженою внутрішньою зосередженістю, є найціннішим й найголовнішим для своєї глибинної сутності.

Життя, увесь Світ, створені із протиріччь, конфліктів, випробувань, надій, розчарувань. Вчинки людини, прагнення удосконалити себе та свої життєві обставини, наближають людину до ідеального завершеного бажаного. Суперечливе життя викликає у людини розгубленість, неможливість відчути себе цілісно. Людина в творчій діяльності намагається вийти за межі теперішнього, і у власній уяві створити модель завершеності свого життєвого шляху, який задовольнить її і оціниться нею як досконалий, з виконанням свого життєвого призначення. Страх смерті виникає тоді коли людина стає перед невідтвореністю смерті, яка заважає досягненню й проживанню повного циклу життя для реалізації свого життєвого шляху.

Унікальні вчинки, життєві подорожі людини, це духовний розвиток самої людини. І завдяки вчинкам людина знаходить необхідні їй опори в житті. А страхи долає активним творчим ставленням до реальності.

Страх смерті-це із приводу життя що минає, надій які не справдилися, радощів які не пережилися, невиконаність своїх життєвих планів, сум із приводу незворотніх втрат.

155.Не обставини, а сама людина має владу над своїми вчинками і обставинами, які є вищим враженням духовності чи деградації. Обставини можуть повторюватися, а от людина, і її моральний вибір мотивів і шляхів своєї поведінки унікальні.

156.Багатство природи людини її Душа.

157.Психіка є дзеркалом Всесвіту. Цінність має значення, а не просто існує.

158.Затиски, спазми м’язів, які блокують вегетативну енергію, створюючи м’язовий панцир.

Психологічні причини:

-М’язи навколо очей блокують емоції зв’язані із стресом. Напруження, бажання відгородитися не бачити, не помічати.

Якщо підключається головний біль-це хронічна перевтома, асенізація нервової системи, перенапруження, виснаження нервової системи.

-М’язи підборіддя, горла, потилиці, блокуються емоції плачу, гніву, крику, гримас, дитячі рефлекси ссання кусання, втрати об’єкта прихильності, схильність до депресії.

-М’язи шиї і язика. Блокується крик, гнів, плач, комок в горлі.

-М’язи грудної клітини, рук. Коли блокуються негативні емоції гніву, печалі, агресії, вираження позитивних емоцій сміху пристрасті.

-М’язи сонячного сплетіння, органів черевної  порожнини. Коли блокується сильний гнів, тривога, образа, закомплексованість в спілкуванні.

-М’язи живота, черевної стінки і м’язів спини. Коли блокується злість, агресивність, страхи.

-М’язи тазу й ніг. Коли блокується сексуальне збудження, тривоги, гнів, фрустрування агресивності, топання ногами незадоволеної маленької дитини, прагнення домінування.

За допомогою психофізичних вправ і психотерапевтичних процедур, впливаючи на тіло, розслабляти м’язовий панцир. Дотик, тиск на ділянки хронічного напруження м’язів, щоб домогтися їх розслаблення, у поєднанні з регулюванням дихання.

159.Словесні само програмування з’єднані з тілесними відчуттями, словесні ключі захвачують тіло, та порушують цілісну систему саморегуляції, утворюючи тілесні мішені локалізуючись в конкретних областях тіла. Усвідомлення відчуттів в цих областях супроводжуючи візуальним уявленням, осмисливши словесні символи, ви навчитесь інтерпретувати підсвідомі сигнали тіла.

160.Масло тисячелистника для загоєння ран. 20гр.тисячелистника. 100гр.рослинного масла рафінованого. Залити маслом тисячелистник. Настояти 10днів.

Масло звіробою для очищення шкіри, при ссадинах, порізах, вугрі, герметичні висипи. 30гр.звіробою залити 500мл. рафінованої рослинної олії. Настояти 7-10днів.

162.Настоянка з полину для ШКТ (шлунково кишкового тракту). 10гр. полину залити 500мл. горілки. Настояти 20днів.

Настоянка з ялинки від простуд. 3ст.л. молодих бруньок залити 0.5л. горілки. Настояти 14днів.

Настоянка із звіробою для очищення шкіри. 25гр. звіробою залити 500мл. горілки. 7днів настояти в холодному місці.



Супутні товари

 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн
Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Відновити здоровий сон

Відновити здоровий сон

Сон необхідний нейронам на молекулярному рівні для відновлення пошкоджень ДНК. Нейрони більш схиль детальніше

Перестати заїдати стрес

Перестати заїдати стрес

-Суворі обмеження в їжі – стрес для організму. -Шкідлива їжа-спокуса, від якої важко в триматися. То детальніше

Безконтактний масаж

Безконтактний масаж

                            &n детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина(знахарство), від різноманітних захворюван детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-2

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-2

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-3

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-3

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-4

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-4

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-6

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-6

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Дієтапсихологічна консультація-2

Дієтапсихологічна консультація-2

                        Дієтапсихологічн детальніше

Дієтапсихологічна консультація-3

Дієтапсихологічна консультація-3

                         Дієтапсихо детальніше

Дієтапсихологічна консультація-4

Дієтапсихологічна консультація-4

                     Дієтапсихологічна консу детальніше

Дієтапсихологічна консультація-5

Дієтапсихологічна консультація-5

                    Дієтапсихологічна консультаці детальніше

Зцілюючі особливості масажу

Зцілюючі особливості масажу

Зцілюючі особливості масажуТілесно орієнтована терапія, яка в комплексі з техніками масажу дає чуд детальніше

Зцілюючі особливості масажу-2

Зцілюючі особливості масажу-2

                          &nbs детальніше

Вплив каміння

Вплив каміння

Вплив каміння - літотерапіяКожен мінерал має певну дію на організм  та життя людини.Місячний к детальніше

Біоритми організму

Біоритми організму

Для здоров'я та довголіття важливо враховувати біоритми організму та використовувати ритми своїх ор детальніше

Вік настає тоді, коли ми його кличемо

Вік настає тоді, коли ми його кличемо

Вік настає тоді, коли ми його кличемо, і називаємо його конкретні цифри.Історії, видатних таланови детальніше

Вправи при різних захворюваннях

Вправи при різних захворюваннях

                            &n детальніше

Вправи при різних захворюваннях

Вправи при різних захворюваннях

                            &n детальніше

Рослинництво

Рослинництво

Рослинництво для здоров’я всіх систем організмуСистема або підсистема, походить від роботи органів детальніше