+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство

04.01.2023
Переглядів: 266

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина(знахарство), від різноманітних захворювань.

Фітотерапія від травництва відрізняється тим, що фітотерапія враховує лише фітохімічну дію трав і не враховує енергетичні дані рослини. Адже будь-яка рослина випромінює або поглинає певні види енергії.

Гіппократ давньогрецький лікар (460-370гг. до н.е.) вважав, що основне завдання лікаря полягає в тому, щоб допомогти природі відновити втрачену рівновагу в організмі людини.

Що лікарські рослини оптимальні за поєднанням усіх складових частин, тому їх слід вживати такими як їх створила природа, в натуральному вигляді. А що ми бачимо і чуємо зараз, як у більшості лікарів, традиційна медицина, яка давала клятву Гіппократ, зрікається, глузує, не довіряє, відмовляє своїх пацієнтів від народних-нетрадиційних методів. А чому? Тому що дослідження рослин та докази, це довго і дорого, простіше взяти хімічну таблетку та одне лікувати, інше калічити, щоб лікуватися до кінця своїх днів. «Не займайтеся самолікуванням; народні методи-самообман; Ви прогаяли дорогоцінний час; прокиньтеся, що ви робите з собою; можна було призначити лікування, і все швидко пройшло б; трави небезпечні; ви п'єте кота в мішку; я не знаю, що я даю пацієнтам у таблетках, а в травах то взагалі; ви що піддослідний кролик, вам не шкода свій організм; ви експериментуєте зі своїм життям, а не здоров'ям; хто продає трави та обіцяє зцілення-шарлатан». Звичайно є лікарі іншої думки, і навпаки співпрацють з фітотерапевтами й разом приводять пацієнтів до гарних результатів. Є лікарі, які усвідомлено вибрали шлях нетрадиційної медицини  й теж мають прекрасні результати, тому що підход комплексний до здоров’я. Ми чудово з вами розуміємо, що у будь-якій галузі є шарлатани. Тому, коли ми звертаємося за допомогою, завжди потрібно включати голову, заглядати у вічі, і прислухатися до внутрішніх відчуттів, перевіряти документи, що підтверджують спеціалізацію, його рекомендації, читати відгуки, подивіться на спеціаліста, чи він собі допоміг?

Кожна рослина має свій енергетичний паспорт – «Гексограма». При обробці рослини змінюється її енергетична структура. Це необхідно враховувати при складанні та виготовленні зборів, оскільки це позначається на взаємодії рослини на організм.

                   

Рекомендації, які допомагають бути здоровим

1.Фізичне і психічне здоров’я залежить від кількості і якості їжі, води, чи підходять вони конкретному організму і образу життя людини.

2. В їжі є хімічний склад, поживний склад, і енергетичний. Тому їжа для кожної людини повинна бути індивідуальною.

3.Їжу, яку ви споживаєте має оновлювати організм, підтримувати енергетичний баланс життєву силу, температурний режим. Ці функції виконують білки, жири, вуглеводи, мінерали, вітаміни.

4.Малоєфективно лікуватися, і не дотримуватися своєї дієти. Індивідуальна дієта, режим харчування обов’язково враховує загальний стан організму, хронічні хвороби, вік, вагу, стать, характер роботи, образ життя, вподобання, тип нервової системи, тип будови тіла.

5.Їжа, вибір їжі, контролюється органами чуття: зір, слух, смак, нюх, дотик.

6.В похилому віці їжа повинна бути легкозасвоюваною. А харчування 2 рази в день, так як обмін речовин з віком уповільнюється і їжа довше перетравлюється.

7. Не можна їсти під час лихоманки, високої температури, періодів загострень хвороб. Тому що переварювання і засвоєння їжі потребує багато затрат енергії, багато сил.

8.Не їжте і не пийте без апетиту, так як ваш шлунок, а правильніше, нервова система шлунку відпочиває від прийому їжі і видаляє продукти розпаду.

9.Їжа повинна бути проста і відповідати перетравленню.

10.Кількість і якість їжі повинна відповідати характеристикам захворювання, стану людини і її індивідуальним особливостям.

11.М’ясо і м’ясні продукти не варто зловживати при хворобах нирок, жовчного міхура, нервових хворобах головних болях, захворюваннях шкіри. Так як м’ясо і м’ясні продукти являються енергетичними збудниками травних залоз, і не благоприємно діють на нервову і серцево-судинну систему, насичені жирні кислоти. Мають атерогенні якості і сприяють розвитку атеросклеротичних процесів.

12.Супи варто їсти свіжими, а не розігрітими, щоб не отримувати продукти бродіння і жирові згустки.

13.Молоко містить молочний жир, кальцій, жиророзчинні вітаміни А Д, тому молоко важливе в режимі харчування. Кисломолочні продукти, кефір, просто кваша гарно впливають на стан кишківника, нирок, легких, сечового міхура. Так як знижують інтенсивність гнилісних процесів кишківника. Творог нежирного сорту допомагає жировому обміну в організмі за допомогою ліпот ропних властивостей антисклеротичній направленості, а також здатності виведення рідини із організму.

14.Яйця в міру споживати потрібно при хворобах печінки, жовчного, кишківника, поганому переварюванні.

15.Зернові, хлібні продукти забезпечують організм у потребі вітамінів групи В, клітковини, вуглеводах. Цільно зерновий хліб більш живильний і допомагає переварюванню їжі і перистальтиці кишківника. Тому людям схильним до діареї важливо споживати хліб із цільної муки, з висівками.

16.Крупи. Іжа з круп не повинна бути занадто жирною, щоб краще з’єднуватися з шлунковим соком.

17.Свіжі овочі, фрукти, ягоди, підтримують нормальне перетравлення і стійкість до неблагоприємних факторів діючих на організм людини. Вони являються збудниками секреторної діяльності травних залоз, стимулюють виділення ферментів, забезпечують нормальне перетравлення білків. Овочі і фрукти регулюють обмін речовин, мікрофлору кишківника. В склад овочів, фруктів, ягід, є біологічно активний комплекс вітамінів, органічних кислот, мінеральних солей, які підтримують кислотно-лужний баланс. І для того щоб ви могли отримувати життєво-необхідний біологічний склад, їх потрібно гарно мити, деякі обливати окропом, купувати в безпечних місцях, якісно вирощувати самому. Свіжі овочі і фрукти особливо важливі в харчуванні для профілактики атеросклерозу, невротичних, стресових станів. В помірних кількостях вживати картоплю, особливо жарену, якщо є ожиріння, подагра, ревматизм, сахарний діабет, схильність до закрепів, і підвищеної кислотності. Гарячі овочі сприяють до більшого утворення газів, бродінню, розпиранню кишківника.

Найважче перетравлюється редька, ріпа, капуста, селера, цибуля ріпчаста, порей, часник.

Якщо у вас хвороби нирок, обмежуйте себе в споживанні спаржи, селери, пастернака, щавлю, шпинату.

18.В кожній рослині своя  комбінація харчових речовин. Правильне поєднання їх в харчуванні укріплює здоров’я органів і систем організму.

19.Травнева система пристосована до перетравлення природних поєднань у харчуванні, і не перетравлює штучні поєднання.

20.Добавляйте достатню кількість овочів до м’яса і крупів. Щоб не порушувати в організмі кислотно-лужний баланс.

21.Сонячні ванни важливі для зміцнення нервової системи і м’язової системи. Сонце є джерелом живої енергії. Вдягніться по погоді, станьте біля відкритого вікна, яке виходить на схід, і спостерігайте 30хв. За сходом сонця. Якщо є можливість вийдіть з будинку, знайдіть місце де ви зможете спостерігати схід сонця. Таким чином , ви ще й отримаєте повітряні ванни. Сон на свіжому повітрі зміцнює роботу органів дихання, органів кровотворення серцево-судинної системи, шкіри, обміну речовин, психічного стану.

22.Морські і річні ванни дають зміцнюючий вплив за допомогою сонця, повітря, води, складу води. Купатися варто не більше 30хв. Через годину після легкого сніданку. 2-3 купання. Після кожного купання 30хв. Гуляйте на свіжому повітрі. Бажано, щоб температура води була не нижче 16С, а краще 25С.

23.Массаж-це системне погладжування, розминання, погойдування, постукування, пошльопування, покачування, розтирання, являється природним методом лікування. За допомогою активізації обміну речовин, збільшення природного тепла, зміцнення м’язової системи, заспокоєння і тонізації нервової системи, покращення кровообігу і живлення тканин. Підбирайте масаж по показанням вашого організму: лікувальний, профілактичний, спортивний.

24.Довготривалі емоції: злість, гнів, страх-є  вегетативним викидом, який провокує велику кількість адреналіну в кров і як наслідок високий тиск, посилена діяльність серця, напруження м’язів, збільшення холестерину. Тому жирна їжа , нервове напруження приводить до стенокардії. Емоції можна тренувати, як м’язи. Потрібно навчитися розуміти механізми виникнення емоцій, їх вплив на здоров’я, як своє, так і оточуючих. Навчитися прогнозувати наслідки негативних емоцій. Мати бажання створювати навколо себе благо приємний психологічний клімат, що не провокує негативні емоції. Спокійне культурне спілкування, управління своїми емоціями в стресових ситуаціях.

25. Збір трав для зменшення нервового напруження: трава пустинника, корінь валеріани, листя м’яти.

26. Збір трав при безсонні: корінь валеріани, листя меліси, листя м’яти, трава звіробою.

27.В холодні періоди року, ноги тримайте в теплі, мийте теплою водою, і змащуйте живильним жирним кремом.

28.Довготривале нервово-психічне перенавантаження, перенапруження, низька стрессостійкість, приводить до невротичних станів, підвищується тонус мілких артерій, гіпертонічні стани з гіпертонічними кризами.

29.Трав’яні збори при гіпертонії (схильність до підвищеного тиску): трава пустинника, трава польового хвоща, листя берези, квіти глоду, плоди шипшини, листя м’яти, шишки хмелю, плоди тмину, фенхеля, плоди горобини чорноплідної, бруньки сосни, листя меліси, листя подорожника, рильця кукурудзи, листя кропиви, плоди горобини, квіти календули, насіння кропу, квіти бузини, трава деревія, листя чорної смородини, хрін, журавлина, лимон, морква, обліпиха.

30.Якщо у вас гіпертонічна хвороба, важливо їсти: мед, хліб висівковий, супи без м’ясних наварів, не жирне м’ясо, рибу, свіжі салати, овочі, фрукти, ягоди, молочні продукти, гречана овсяна крупа, горіхи, квасоля, зелень, курага, ізюм, капуста, борщ червоний, пшенична крупа.

31.Трав’яні збори при гіпотонії (схильність до зниженого тиску): корінь валеріани, ромашка, корінь білої півонії, корінь солодки, квіти звіробоя, трава полину, квіти безсмертника.

32.Продукти харчування при гіпотонії, важливо їсти: квітковий пилок, морква, шпинат, буряк, огірки, селера, петрушка, ізюм, смородина, салати з свіжих овочів.

33.Заспокійливі трави, збори трав: трава пустинника, корінь валеріани, трава рути, деревій, горицвіт, квіти глоду, шипшини, хмелю, м’ята перцева, квіти ромашки, меліса, кріп, квіти календули.

34.Профілактика від виснаження нервової системи:лягати спати до 23.00, прокидатися до 9.00; вчитися управляти своїми емоціями, взаємовідносинами з оточуючими; займатися фізкультурою регулярно; виключити із способів ілюзорного зняття стресу куріння і алкоголь; пити каву не більше чашки в день; створити благо приємні сімейно-побутові умови.

35.Хімічний склад продуктів харчування впливає на стан вищих відділів центральної нервової системи. Якщо в раціоні надлишок насичених жирних кислот, підвищується збудженість кори головного мозку, а недостатність поліненасиченіх  жирних кислот знижує збудження. Дефіцит білків в харчуванні знижує стійкість організму до стресових ситуацій.

36.Мед затримує процеси склерозування коронарних судин.

37.Зміцнення і лікування організму має бути комплексним, психотерапія, здорове і лікувальне харчування, фітотерапія та натур психотерапія. Зміцнити змінити своє здоров’я, життя, можливо змінюючи свою психологію життя. За допомогою психологічних знань, нормального харчування, фізичного і психічного навантаження, споживання різноманітних трав для гарного самопочуття.

38.Якщо у вас схильність до болей в суглобах, хронічний ревматизм, приготуйте собі мазь, натирайте ввечері перед сном хворі місця. Мазь: вершкове масло домашнє, не солоне, і березові бруньки. І березові бруньки покладіть в глиняний горщик, або глечик. Шар масла товщиною 1см., шар березових бруньок. Чередуйте масло і бруньки. Накрийте кришкою і поставте на 24 години в теплу духовку, щоб масло довести до кипіння, але не кип’ятити. Виключаєте духовку, і через 24 години в блендері подрібнюйте до однорідної маси. Ще раз доводите до кипіння, і в стерильні баночки виливаєте цю суміш, та ставите в холодильник. Ваша мазь готова.

39.Трав’яний збір прикладати, як компреси, а також пити, як чай, коли болять суглоби. Збір трав: березові бруньки, кукурудзяні рильця, трава фіалки, квіти бузку, стручки квасолі, листя чорної смородини. 1ст.л. збору залити 400 мл. кип’яченої води. Настояти 1 годину. Пити за 30 хв. До їжі.

40. При схильності болей в суглобах іжте продукти багаті на вітаміни В1, В2, Р, РР, С.

41.Зберігайте ноги від переохолодження, перегрівання, перевтоми, щоб завжди були сухими і теплими.

42.Відхаркуючий збір трав для дорослих та дітей від трьох років: липа, квіти, плоди бузини, листя берези, квіти деревія, квіти коров’яка, листя малини, квіти медуниці, подорожник, шавлія, бузина, мати й мачуха, корінь солодки, соснові бруньки, базилік, листя лісового горіха, листя суниці, рута. 1ст.л.збору. Настояти 30 хв. Пити до їжі за 30 хв. до їжі.

43.Сік з моркви, селери, шпинату, відновлює тканини нервової системи, підвищує супротив організму до інфекцій. За рахунок вітамінів В, А, В1, С, Д, Е, К, магнію, заліза.

44.При будь якій хворобі корисно застосовувати формули самонавіювання, аутогенне тренування. Вони направляють і фіксують ваші вольові зусилля на позитивних ресурсних, психоемоційних, соціально-поведінкових стереотипів, формують благоприємні установки на покращення фізичного і психоемоційного здоров’я, якості життя.

«Я спокійна; я відчуваю внутрішній спокій; я відчуваю тепло і радість; я здорова; я повна позитивної енергії; у мене є сили жити; я здорова, дихаю, бачу, ковтаю, перетравлюю, рухаюсь, чую, відчуваю; я задоволена своїм самопочуттям; я задоволена своїми відчуттями; я задоволена своїм здоров’ям; я відчуваю прилив сил, жагу до життя; я люблю своє тіло; я люблю людей; я люблю життя.»

45.Трави для очищення шлунку, настій: звіробій, подорожник, квіти, календула, деревій, ромашка, насіння кропиви, шипшина.

Якщо спазми, приготуйте настій: листя берези, листя волоського горіха, фіалка трикольорова, звіробій, календула, корінь солодки.

46.Настій трав, при хронічному гастриті: вахта, деревій, золототисячник, чабрець, кульбаба, подорожник, шипшина, шавлія, листя брусниця, листя суниці, ромашка, хміль, насіння тмину, насіння льону, листя берези, календула, насіння кропу, листя чорниці, листя весняного волоського горіха, листя лапчатки, кора дуба, шкіра граната, польовий хвощ, листя троянди, реп’яшок, спориш, кріп, шипшина, корінь валеріани, м’ята перцева, корінь цикорію, квіти піжми, кора верби, фенхель, тім’ян.

47.Усунути печію в домашніх умовах: випити сік сирої картоплі 100 мл. за 30 хв. до їжі.

48.Люди гуртуються в групи, егрегори, і переконують, що в них істина, а інші брешуть. Але ніколи не буде єдиної зграї людей. Зграй буде багато, тому що так потрібно для прогресу і розвитку людини на Землі. Всі люди різні і кожному потрібна своя зграя, по її розвитку, мисленню, світогляду, потребам душі і тіла. І це нормально. Практично кожна зграя може зруйнувати людину і навпаки покращити її життя. Але різними інструментами. Слово теж може бути смертельним, як куля і рушниця. Війна людських зграй не закінчиться ніколи, тому що істина-розмите поняття, яке кожна людина сприймає і наповнює своїми сенсами.

49.Думайте, що ви говорите, і яким думкам дозволяєте жити в вашій голові. Навчіться зупиняти потік негативних думок. А також пам’ятайте, що ви самі вибираєте про що, чи про кого вам думати. Тоді вам не страшні будуть зурочення і прокляття. Й навчіться реагувати на негативні ситуації адекватно, конструктивно, ефективно, та швидко переключатися з негативних емоцій, в негативі вирішувати важко психічно й соматично.

50.Думка-це енергетична хвиля, закодована на конкретній частоті, що сприймає наш матеріальний мозок з енергетичним ресурсом. Якщо людина думає про вас щось не добре, ваш мозок сприймає це нарівні підсвідомості. І при розшифровці коду такого впливу мозок починає моделювати в вас негативні ситуації, які потім як неусвідомлений наказ реалізовується в вашому житті. Це і є зурочення, яке проявляється в якості хвороб, неприємностей. Тому що думка матеріальна, а увага людини це і є та сила, яка активує і реалізовує наші думки в житті. Концентрація уваги накопичує конкретні види енергії. Встик цієї енергії породжує акт дій. Коли ми наділяємо увагою наші негативні думки, вони надходять вперед іншій людині і вам. Тому що ви самі активуєте в собі вредоносні коди, які запускаються в вашому житті негативні ситуації.

Ми не можемо потік думок зупинити, але ми можемо думки контролювати, тобто вибирати про що думати з цього потоку. Вчитися відмовлятися від поганих думок. Вибирати тільки хороші. Це і є робота над собою і контроль своїх думок.

51.При захворюваннях органів травної системи, не пийте одночасно з їдою. Не поспспішайте під час їжі. Не переїдайте, залишайте почуття голоду. Не сідайте їсти перевтомлені і в поганому настрої. Після будь якого прийому їжі полощіть ротову порожнину трав’яними настоями (1ст.л. шавлії залийте 1 стаканом окропу, настояти 20 хв.), і чистою водою. Так щоб змити залишки їжі.

Пийте чай з трав й медом: звіробій, спориш, подорожник, листя берези, м’ята, перцева м’ята, листя чорниці, корінь валеріани, шипшина, льняне насіння.

52.Не кожному організму підходить молоко свіже чи кип’ячене, при підвищеній кислотності викликає печію, при зниженій кислотності викликає здуття кишківника. Краще на молоці готувати супи і каши.

53.Якщо у вас перепади настрою, часті роздратування, порушення сну, пийте чай через годину після їжі, з трав: корінь солодки, корінь валеріани, квіти деревія, трава золототисячника, листя подорожника, листя меліси, трава чебрецю, трава пустирника, вероніка, вахта, календула, шипшина, глід, ромашка, березові бруньки, кропива, польовий хвощ.

54.Якщо у вас хронічний гастрит, виразкова хвороба шлунку і 12 перстної кишки, корисно споживати мед. Він знижує концентрацію соляної кислоти шлункового соку, легко засвоюється, і має бактерицидну дію. При підвищеній кислотності розводьте мед з теплою водою.

55.Дискінезія кишківника розвивається в наслідок і в процесі регулювання переживання негативних емоцій, конфліктів, психічних травм. Так як в процесі негативних переживань порушуються вищі регуляторні механізми, посилюються моторні функції кишківника, так і послаблюються його функції. Позиви внизу живота, в зв’язку з хвилюванням, коліки, діарея, бурчання в животі. Якщо у вас є схильність до таких симптомів, щоб збалансувати вегетативну нервову систему і зменшити збудження м’язів кишківника.

Пийте чаї з трав: пустирник, шавлія, звіробій, деревій, м’ята перцева, кора дуба, корінь валеріани, кора крушини, листя подорожника, плоди чорниці.

56.При запаленні слизової шлунково-кишкового тракту, причиною якого було отруєння, щоб відновити нормальну роботу. Пийте чай з трав: лапчатка, м’ята, кропива, деревій, ромашка, чорниці, шипшина, насіння подорожника.

Їжте: вівсяну кашу, рисову, з ячменя на воді, мед, не жирний творог, хлібні сухарі, яблуневий моркв’яний сік, варені запечені яблука.

57.Для за живлення ран кишківника, пийте трав’яний збір: кровохлібка, лапчатка, звіробій, грицики, деревій, кропива, м’ята перцева.

58.При хронічних проносах (діарея):

-2ст.л. кори дуба залити 0.5л. води. Кип’ятити 15 хв. Пити за 30хв. до їди. 150 гр. 4рази в день.

-4ст.л. ягід черемухи, 4 ст.л. чорниці залити 0.5 л. води. Кип’ятити 15 хв. Пити 4 р. в день, за 30 хв. до їди, або через годину після.

59.При хронічних закрепах пийте трави з послаблюючим ефектом:

-20 гр. кори крушини, залити 1 стакан води відварити 15 хв. Пити по 1 ст.л. зранку і ввечері.

-1 ст.л. плодів крушини залити 1 стакан води, закип’ятити, і настояти 2 години. Пити по 100 мл. на ніч.

60.Настої протизапальні, загоюють рани, обезболюючі, з послаблюючим ефектом: квіти і трава звіробоя, 20 гр. трава золототисячника; 30гр. меліси; 40гр. вахти; 30гр. трави душиці; 10гр. плодів фенхеля; 30гр. коріння солодки; 30гр. листя і плодів бузини; 40гр. насіння льону; 30гр. насіння тмину; 30гр. листя м’яти перцевої; 20гр. горобини; 20гр. насіння кріпу; 40гр. кульбаби. 2ст.л. збору залити стаканом води на 30хв. Кип’ятити 3хв. Настояти 1 годину. Пити по 1\4 стакана 3 р. в день, через час після їжі.

61.При закрепах їжте: мед, інжир, чорнослив, курага, терті яблука, гречана перлова каша, хліб з муки грубого помолу, квашена капуста, сметана, буряковий моркв’яний селерний сік. Масла: соняшникове, оливкове, вершкове.

62.При хронічному порушенні роботи печінки, їжте: творог, не жирні види риби, м’яса, яйця, рослинна олія, гречана вівсяна каша, чорнослив, морква, буряк.

Пийте чаї з трав: квіти безсмертника, трава польового хвоща, кукурудзяні рильця, листя берези, насіння укропу, квіти бузини, плоди шипшини, квіти насідків, листя кропиви, листя подорожника, м’ята перцева, трава деревію, трава золототисячника, плоди фенхеля, тмину. Листя вахти, корінь кульбаби, корінь солодки, корінь цикорію, листя вербени, листя суниці, квіти вереску, трава кропиви, рута, бруньки берези, корінь споришу, горобина, валеріана. Пийте чай з медом.

63.Якщо у вас хронічні захворювання нирок і схильність до нирково-кам’яної хвороби. Харчування може попереджати, і не посилювати утворення каміння (уратів, фосфатів, оксалатів), впливаючи на реакцію вашої сечі. Велика кількість фруктів, ягід, овочів, молока, відбувається олуження сечі, підвищується діурез, і протидія затримці і утворенню сечового каміння.

Пийте достатньо чистої води.

Пийте чаї з трав: грижник, вереск, польовий хвощ, листя чорної смородини, листя брусниці, спориш, трава конвалії, листя берези, плоди ялівцю, листя подорожника, листя толокнянки, шишки хмелю, трава базиліка, кропива, суниця, шипшина, фіалка, толокнянка, кукурудзяні рильця, березові бруньки, звіробій, спориш, цикорій, безсмертник, деревій, дика морква, чебрець, чорниця, стручки квасолі, рута, вереск, кріп.

64.Якщо у вас хронічні ендокринні порушення, цукровий діабет, продукти харчування мають бути насичені Віт. А, В, С, Д, Є, які є в овочах і хлібі грубого помолу.

Пийте чаї з трав: листя чорниці, стручки квасолі, бруньки бузка, кропива, корінь кульбаби, насіння льону, корінь лопуха, корінь валеріани, листя чорниці, корінь дев’ясилу, трава звіробою, польовий хвощ, м’ята перцева, плоди шипшини, корінь шовковиці, корінь бузини, корінь лопуха, молоді листя грецького горіха, листя шовковиці, листя шавлії.

65.Якщо у вас подагра, це порушення пуринового обміну, підвищується рівень сечової кислоти і відкладається сечокислий натрій в хрящах і других тканинах. Іжте фрукти, особливо виноград, овочі, горіхи, крупи, мед, яйця, молоко і молочні продукти, ягоди, капусту, суницю, вишню, лимон, диню, кавун. Сік морквяно селерний й петрушки огірка.

Пийте чай з трав: корінь переступня, трава золотої розги, квіти василька, квіти насідків, квіти піонів, кропива, плоди, ялівець, польовий хвощ, листя берези, квіти бузини, фіалка трикольорова, толокнянка, кукурудзяні рильця, березові бруньки.

Робіть ванни з соснових голок і шишок: 2 кг. голок залити водою і кип’ятити 30 хв. Настояти 12 годин. Приймати ванну 37С по 15-20 хв., через день.

66.Якщо у вас схильність до артритів, артрозів (захворювання суглобів, запалення тканин суглобів, дегенерація).

Споживайте: чорну смородину, крижовник, солодкий перець, апельсини, мандарини, лимони, яблука, бобові, гречана крупа, риба, моркв’яний та селерний сік, запечена картопля, хліб, не рафіновані рослинні масла, журавлина, сира капуста, свіжі огірки.

Пийте чаї з трав: звіробій, безсмертник, кукурудзяні рильця(волосся), деревій, пустирник, кора берези, кора осини, кора дуба, листя брусниці, бруньки берези, польовий хвощ, плоди шипшини, квіти каштана, шавлія, журавлина, насіння вівса.

Коріння збирайте восени, після опадання листя. В цей час в корінні зберігаються всі цілющі властивості.



Супутні товари

 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн
Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Відновити здоровий сон

Відновити здоровий сон

Сон необхідний нейронам на молекулярному рівні для відновлення пошкоджень ДНК. Нейрони більш схиль детальніше

Перестати заїдати стрес

Перестати заїдати стрес

-Суворі обмеження в їжі – стрес для організму. -Шкідлива їжа-спокуса, від якої важко в триматися. То детальніше

Безконтактний масаж

Безконтактний масаж

                            &n детальніше

Дієтапсихологічна консультація

Дієтапсихологічна консультація

                            &n детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-2

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-2

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-3

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-3

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-4

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-4

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-5

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-5

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-6

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина знахарство-6

Фітотерапія, натуропатія, нетрадиційна, народна медицина-знахарство, від різноманітних захворювань детальніше