+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Духовні істини, які допомагають духовно зцілитися 3

23.01.2023
Переглядів: 388


*Епископ мусить бути бездоганний, як Божий доморядник, не самолюбивий, не гнівливий, не п’яниця, не заводіяка, не корисливий, але гостинний до приходнів, добролюбець, поміркований, справедливий, побожний, стриманий. Що тримається вірного слова згідно з наукою, що мав силу й навчати в здоровій науці і переконувати противних.

*Знай же ти це, що останніми днями настануть тяжкі часи. Будуть бо люди тоді самолюбні, грошолюбні, зарозумілі, горді, богозневажники, батькам неслухняні, невдячні, непобожні. З нелюбовні, запеклі, осудливі, нестримливі, жорсткі, ненависники добра. Зрадники, нахабні, бундючні, що більше люблять розкоші, аніж люблять Бога. Вони мають вигляд благочестя, але сили його відреклися. Відвертайсь від таких! До них бо належать і ті, хто пролазить до хат та зводить жінок, гріхами обтяжених, ведених усякими пожадливостями. Що вони завжди вчаться, та ніколи не можуть прийти до пізнання правди. Й усі хто хоче жити побожно у Христі Ісусі,-будуть переслідувані. А люди лихі та дурисвіти матимуть успіх у злому.

*Нехай Господь дасть тобі розум у всьому.

*Не дав нам Бог духа страху, але сили і любови, і здорового розуму. Май же за взір здорових слів ті, які від мене почув ти у вірі й любові, що в Христі Ісусі вона. Добро припоручене стережи Святим Духом, що в нас пробуває.

*Як маємо поживу та одяг, то ми задоволені будьмо з того. А ті, хто хоче багатіти, упадають у спокуси та в сітку, та в численні нерозумні й шкідливі пожадливості, що втручають людей на загладу й загибель. Щоб багаті не неслися високо, і щоб надії не клали на багатство непевне, а на Бога Живого, що щедро дає нам усе на спрожиток. Щоб робили добро, багатилися в добрих ділах, були щедрі та пильні. Щоб збирали собі скарб, як добру основу в майбутньому, щоб прийняти правдиве життя.

*Не руко покладай і не приставай до чужих гріхів.

*Женись за правдою, благочестям, вірою, любов’ю, терпеливістю, лагідністю.

*Все що чините робіть від душі, немов Господеві, а не людям!

*Хоч тілом я неприсутній, та духом я з вами, і з радістю бачу ваш порядок та твердість вашої віри в Христа.

*Не надимайтесь людським розумом. Тож хай ніхто вас не судить за їжу, чи за питво, чи за чергове свято, чи за новомісяччя, чи за суботи, бо це тінь майбутнього, а тіло –Христове. Нехай вас не зводить ніхто удаваною покорою та службою Анголам, вдаючися до того, чого не бачив, нерозважно надимаючись своїм тілесним розумом, а не тримаючись голови, від якої все тіло, суглобами й зв’язами з’єднане й зміцнене, росте зростом Божим.

*Нехай примножиться вам благодать та мир! Благодать Господа Ісуса Христа з вашим Духом! Амінь! Благодать вам і мир від Бога, Отця нашого! Щоб для пізнання волі Його були ви наповнені всякою мудрістю й розумом духовним. Щоб в усякому доброму ділі приносячи плід і зростаючи в пізнанні Бога, зміцнюючись усякою силою за могутністю слави Його.

*Ваша лагідність хай буде відома всім людям. Господь близько! У всьому нехай виявляються Богові ваші бажання молитвою й проханням з подякою. І мир Божий що вищий від усякого розуму, хай береже серця ваші та ваші думки у Христі Ісусі.

*Тільки правдиве, тільки чесне, тільки праведне, тільки чисте, тільки любе, тільки гідне хвали, коли яка чеснота, коли яка похвала-думайте про це! Чого ви від мене навчилися, і прийняли і чули і бачили-робіть те! І Бог миру буде з вами!

*Вороги хреста Христового-їхній кінець-то загибель, шлунок-їхній бог, а слава-в їхньому соромі. Вони думають тільки про земне.

*Не робіть нічого з підступом а з чванством, але в покорі майте один одного за більшого від себе. Нехай кожен дбає не про своє, але кожен і про інших.

*Зодягніться в повну Божу зброю, що могли ви стати проти хитрощів диявольських, проти влади, проти світоправителів цієї темряви,  проти піднебесних духів злоби. Візьміть повну Божу зброю, щоб могли ви дати опір дня злого, і все виконавши витримати. Стійте, підперезавши стегна свої правдою, і зодягнувшись у броню праведности. І взувши ноги в готовність Євангелії миру. А найбільш над усе візьміть щита віри, яким зможете погасити всі огнені стріли лукавого.  Візьміть і шолома спасіння, і меча духовного, який є Слово Боже. Усякою молитвою й благанням кожного часу моліться духом, а для того пильнуйте з повною витривалістю та молитвою за всіх святих. І зо сміливістю провіщати таємницю Євангелії.

*Кожен, коли зробить що добре, те саме одержить від Господа.

*Шануйте свого батька та матір-це перша заповідь з обітницю, щоб добре велося тобі, і щоб ти був на землі довголітній. А батьки,-не дратуйте дітей своїх, а виховуйте їх в на поминанні й остереженні Божому!

*Чоловіки,-любіть своїх дружин, як і Христос полюбив Церкву, і віддав за неї Себе, щоб її освятити, очистивши водяним купелем у слові, щоб поставити її Собі славною Церквою, що немає плями чи влади, чи чогось такого, але щоб була свята й непорочна! Чоловіки, -любіть своїх дружин так, як власні тіла, бо хто любить дружину свою, той любить самого себе. Бо ніколи ніхто не зненавидить власного тіла, а годує та гріє, як і Христос Церкву, бо ми-члени Тіла Його й від костей Його. Покине тому чоловік батька й матір, і пристане до дружини своєї,-і будуть обоє вони одним тілом. Ця таємниця велика.

*Поводьтесь як діти світла, у любові, бо плід світла знаходиться в кожній добрості, і праведності, і правді. Усе ж те, що світлом покоряється, -неплідні діла темряви, стає явне, бо все, що явне стає то світло.

*Неправду відкинувши, говоріть правду до свого ближнього. Гнівайтесь та не грішіть,-сонце нехай не заходить у вашому гніві, і місця дияволові не давайте! Хто крав, нехай більше не краде, а краще нехай працює та чинить руками своїми добро, щоб мати подати нужденному. Нехай жодне слово гниле не виходить із уст ваших, але тільки таке, що добре на потрібне збудування, щоб воно подало благодать тим, хто чує. І не засмучуйте Духа Святого Божого, Яким ви запечатані на день викупу. Усяке по дратування, і гнів, і лютість, і крик, і лайка, нехай буде взято від вас разом із усякою злобою. Будьте ласкаві один до одного, милостиві, прощаючи один одного, як і Бог через Христа вам простив!

*Зо всякою покорою та лагідністю, з довготерпінням, у любові терплячи один одного, пильнуючи зберігати єдність духа в союзі миру. Одне тіло, один дух, як і були ви покликані в одній надії вашого покликання. Один Господь, одна віра, одне хрещення, один Бог і Отець усіх, що Він над усіма, і через усіх і в усіх. А кожному з нас дана благодать у міру дару Христового.  Піднявшись на висоту, Ти полонений набрав і людям дав дари!

*Як людина й упаде в який прогріх, то ви духовні, виправляйте такого духом лагідности, сам себе доглядаючи, щоб не спокусився й ти!

*Нехай кожен досліджує діло своє, і тоді матиме тільки в собі похвалу, а не в іншому! Бо кожен нестиме свій власний тягар.

*А хто слова навчається, нехай ділиться всяким добром із навчаючим. Не обманюйтеся,-Бог осміяний бути не може. Бо що тільки людина посіє, те саме й пожне! Бо хто сіє для власного тіла свого. Той від тіла тління пожне. А хто сіє для духа, той від духа пожне життя вічне. А роблячи добре, не знуджуймося, бо часу свого пожнемо, коли не ослабнемо. Тож тому, поки маємо час, усім робімо добро, а найбільш одновірним!

*Весь закон в однім слові міститься: «Люби свого ближнього, як самого себе!» Коли ж ви гризете та їсте одне одного, то глядіть щоб не знищили ви один одного!

*Ходіть за духом і не вчините пожадливості тіла, бо тіло бажає противного духові, а дух противного тілу, і супротивні вони один одному, щоб ви чинили не те, що хочете. Коли ж дух вас провадить, то ви не під Законом. Учинки тілі явні: перелюб, нечистість, розпуста, сварка, заздрість, гнів, суперечки, завидки, п’янство. Хто чинить таке, не вспадкує Царства Божого. А плід духа: любов, радість,  мир, довготерпіння, добрість, милосердя, віра, здержливість, лагідність. Закону немає для таких. Коли духом живемо, то й духом ходимо! Не будьмо чванливі, не дражнімо один одного, не завидуймо один одному!

*Ви сини, Бог послав у ваші серця Духа Сина Свого. Тому ти вже не раб, але син. А як син, то й спадкоємець Божий через Христа.

*Євангелія-не від людей. Бо я не прийняв, ні навчився її від людини, але відкриттям Ісуса Христа.

*Де Дух Господній, там воля. Виявляєте ви, що ви-лист Хрестів, що написаний не чорнилом, але Духом Бога Живого, не на таблицях камінних, але на тілесних таблицях серця. Таку ж певність до Бога ми маємо через Христа, не тому ,що ми здібні помислити щось із себе, але наша здібність від Бога. І він нас зробив бути здатними служителями Нового Заповіту, не букви, а духа,-бо буква вбиває, а дух оживляє. Господь же-то Дух, а де Дух господній,-там воля. Ми ж відкритим обличчям, як у дзеркало, дивимося всі на славу Господню, і змінюємося в той же образ від слави на славу, як від Духа Господнього.

*Видиме-дочасне, невидиме ж-вічне. Коли ж Євангелія закрита, то закрита для тих, хто гине, -для невіруючих, яким Бог цього віку засліпив розум, щоб для них не засяяло світло Євангелії слави Христа, в Він-образ Божий. Бог звелів був світлу засяяти з темряви, у серцях наших засяяв , щоб просвітити нам знання слави Божої-в Особі Христовій.  У всьому нас тиснуть, та не потиснені ми; ми в важких обставинах, але не впадаємо в розпач. Переслідують нас, але ми не полишені, ми повалені, та не поглубені.  Ввірував я, через те говорив, знавши, що Той, Хто воскресив Господа Ісуса, воскресить з Ісусом і нас. Щоб благодать, розмножена через багатьох, збагатила подяку на Божу славу. Хоч нищиться зовнішній наш чоловік , зате день-у-день відновляється внутрішній.

*Примиріться з Богом! Коли земний меш кальний намет наш зруйнується, то маємо будівлю від Бога на небі,-дім нерукотворний та вічний. І мусимо ми з’явитися перед судовим престолом Христовим, щоб кожен прийняв згідно з тим, що в тілі робив він,-чи добре, чи лихе. Отже, віддаючи страх Господній, ми людей переконуємо, а Богові явні.

*Закінчіть роботу, щоб ви, як гордливо бажали, так і виконали б у міру можливости. Бо коли є охота, то приємна вона згідно з тим , що хто має, а не з тим, чого хто має. Хай не буде для інших полегша, а тягар для вас , але рівність для всіх. Часу теперішнього ваш достаток нехай нестаткові їхньому допоможе, щоб і їх достаток був на ваш нестаток, щоб рівність була, «Хто мав багато, той не мав зайвини, а хто мало, -не мав недостачі».

 

Супутні товари

 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн
Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища та здібностіПарапсихічні явища, які досліджує парапсихологія і не може пояснити детальніше

Парапсихологія

Парапсихологія

Паранормальні явища завжди притягували людину своєю таємничістю. Тепер кожен бажаючий зможе почерп детальніше

Парапсихологія-2

Парапсихологія-2

                     Парапсихологія (продовж детальніше

Парапсихологія-3

Парапсихологія-3

               Парапсихологія (продовження (3))Метод і спосо детальніше

Рослинництво

Рослинництво

Рослинництво для здоров’я всіх систем організмуСистема або підсистема, походить від роботи органів детальніше