+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне 2

25.01.2023
Переглядів: 387


Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти правильне рішення, в кожному конкретному випадку. (Друга стаття)

Церковна традиція поминання померлих зв’язана з наявністю у нас декількох «тонких тіл», частина з яких після смерті фізичного тіла також підлягає розпаду: енерго-інформаційне-ефірне тіло розпадається на 3-ій день, астральне- на 9 ий, ментальне-на 40 ий день, кармінне-через рік після смерті. Поминаючи добром померлого, ми допомагаємо йому піднятися вище по направленню до Абсолюту.

Вчені знайшли залежність часу від інформації, що засвоєння і продукування інформації, розумова діяльність уповільнює хід часу. В дитинстві час йде повільно, тому що для дитини все нове, все цікаво, і кожний день, в кожну хвилину дитина поглинає велику кількість інформації, і психологічний час об’єктивний як час фізичний, сповільнює свій хід-інтервал часу розтягується. В старості людині все смертельно набридло, все це вона вже бачила, все знає, а якщо не знає, то все одно, і інформація проходить повз свідомість, не залишаючи в ній свого сліду. Пам’ять більше не тренувальна, стає гіршою, втрачається інформація і час зжимається. Тому хочеш довше жити-працюй головою. Простір і час зв’язані між собою інтервалом. Змінюючи час, ми змінюємо простір, який в середині живих розумних істот має зовсім інші властивості і параметри, чим не в них. Час йде вперед тому, що ентропія постійно збільшується. А інформація-це анти ентропія і її вплив на час протилежний. Таким чином людина заводить час Всесвіту і продовжує його життя.

Саме дивовижне творіння природи-це наш мозок. Тільки в корі великих його півкуль утримується більше 15млрд. нейронів. Ми використовуємо свій мозок в середньому на 5-10%. Коли людині вдасться використовувати свій розумовий апарат на всі 100%?  Звернемося до парапсихології-науці про нові види енергії  і резервних можливостях людини, вивчення псі-явищ допоможе проникнути в складний світ психічної діяльності людини, зрозуміти себе, і дасть можливість вирішити фундаментальні питання всесвіту. Але як бути в тих випадках, коли технічні засоби показують те, чого не бачать люди і що просто не вкладається в голові?  Отримавши фото, члени сім’ї бачать свого дідуся, який помер незадовго до того (називається тета-явище). І здається, що цього не може бути, тому що цього не може бути, така позиція вчених, позиція «щільно закритої двері».  А якщо ці двері відкрити, щоб дати можливість зайти істині? Загальною властивістю всіх «псі-проявів, явищ» (від грецького «психо»-душа), являється їх безпосередній зв’язок з взаємодією головного мозку і «тонких тіл» людини. Психологічна діяльність людини вивчається давно і сер’йозно багатьма спеціалістами різного профілю: фізіологами, психологами, медиками, парапсихологами, фізиками. Загальні результати психіатрів, фізіологів цих досліджень говорять що закон розподілу кількості людей, які відносяться до тієї чи іншої категорії психічного стану, близьке до нормального-нормальні, в яких вивчають яскраво виражену екстрасенсорику. Та не можуть пояснити в рамках фізика та природних процесів, але ці пси-прояви зв’язані з часом і простором. І показують що психічна діяльність це унікальна здатність людини взаємодіяти з часом і простором, змінюючи їх властивості на мікро-і макрорівнях, що обумовлені просторово часовими пси-явищами, які розділяються на три категорії-минуле, теперішнє, майбутнє-відповідно: ретроскопія (минуле), ясно бачення і проскопія(майбутнє). А самі категорії розділюються на групи, вказуючи на величезні можливості людського розуму взаємодіяти з простором і часом. Екстрасенс знаходиться в незвичайному для людини «пограничний стан», здатний описати явище і факти, які були багато років назад або відбуваються зараз за багато кілометрів від нього, які будуть відбуватися в майбутньому. При цьому сам екстрасенс не являється прямим учасником таких подій, не може на них впливати, але побачене ним завжди точно співпадає по формі, змісту і послідовності їх історичної достовірності. Саме ця особливість вказаних явищ відрізняється від звичайних снів людини, при яких форма, зміст і послідовність подій можуть переплітатися спотворюватися до невпізнанності. Чому володіючи проскопією (майбутнє) екстрасенси можуть помилятися, адже в інформаційному банку, звідки вони черпають інформацію про майбутнє, немає брехні? Діло в тому, що вони не сильно орієнтуються в просторах більших ніж чотири простори числа вимірів, часто попадають не в той банк, і часто отримана інформація ними відповідає не нашому а паралельному світу. Це, з однієї сторони, а з іншої-видана нам інформація так викривляє дійсність, що відбувається біфуркація (це роздвоєння, розгалуження чогось на два потоки) і хід історії змінюється.

Деякі люди здатні до телекінезу і психокінезу - здатність на відстані впливати на предмети, переміщати їх. Вченими було встановлено утворення сильних фізичних полів, підвищення провідності повітря навколо кистей рук, світіння шкіри рук і виділення через шкіру крапель, утворених в повітрі аерозольний туман, який несе електричний заряд. Всі ці експерименти про те, що навколо людини існує біополе, яке являється своєрідною сукупністю фізичних полів. Ці поля створюються біологічним об’єктом, що і називається біополем. Заперечувати його все рівно що заперечувати існування бронзи, адже елемента з такою назвою немає в таблиці Менделеева. Тому деякі вчені притримуються такої думки, хоч такого роду явища не вкладаються в рамки нашого уявлення, і нам не відомі їх механізми, ми не повинні просто заперечувати їх. Багато фізиків не вірять в явища без суперечливі і експериментально підтверджені тільки тому що їх не можна поки пояснити. У багатьох екстрасенсів їх здібності проявились раптово, як результат травми або тяжкого стресу, або у вигляді дару від померлого родича, інші досягають таких результатів тренуваннями. В усіх таких випадках відбувається активація відповідної ділянки мозку, раніше заблокованих. Підкорюючи природу людина втратила багато духовних здібностей, якими володіли його предки. Вини були навмисно атрофовані для кращого пристосування до виконання цієї цілі, точно так же, як втрачає духовні якості людина,  піднімаючись по сходинкам влади. Ми так далеко йшли по цьому шляху, що природа залишила нам не більше 10% наших потенційних можливостей. Повернення до гармонії з нею поверне нам все з повна.  Чим могутнішою стає людина, тим більше в розладі з природою вона виявляється. І природа їй відповідає тим же: тяжкими захворюваннями, природними катаклізмами. Жива думаюча Земля намагається скинути ненажерливих паразитів.

Позитивна і негативна інформація-чиста і не чиста сила-енергія, яка пронизує насичує всесвіт. Чистої і не чистої енергії немає, все залежить від того, хто і в яких цілях використовує цю енергію. Наприклад, атомна енергія-це благо, якщо з її допомогою ми обігріваємо домівки, і виробляємо потрібну нам продукцію, і шкода, коли ми вибухаємо атомні бомби. Інформація може бути позитивною, якщо її наявність зменшує ентропію(розсіює енергію) системи, і негативна, якщо навпаки. При взаємодії енергії і інформації інформація є первинною, енергія, керована позитивною інформацією, стає чистою, а керована негативною інформацією-не чистою «силою», створюючи добро чи зло. Ми діти Бога, наділені свободою волі, і самі вибираємо свою траєкторію та за неї несемо повну відповідальність. Тобто ми маємо свободу волі і самі обираємо свій шлях: до правди чи кривди, будемо ми економити енергію, приборкуючи свою жадібність, чи будемо плодити  ентропію (розсіювати енергію). Велику частину свого життя, а іноді все життя, ми пливемо за течією, слідуємо по наміченому плану. Можемо відступити, внести протести світовому шляху, і якщо наш вчинок недостатньо енергійний і направлений в основному на себе: виділив енергію і сам же її поглинув, то область флуктації (це випадкове відхилення якось фізичної величина, вчинка, наприклад) обмежена й інші світові лінії навіть не помітять цієї флуктації. Але якщо цей вчинок направлений не на себе, і має достатньо енергії, то він залишає в історії незабутній слід, змінюючи форму всіх світових ліній.

Верховним правителем сполученого світу являється диявол-в минулому павший ангел-Люцифер, який на зорі людства прийшов на Землю разом з іншими Високими Духами, щоб прискорити еволюцію людства. Він разом з іншими приймав участь в пробудженні вищих здібностей людини, за що був прозваний і названий Світоносним і по космічному праву став володарем Землі. Але Люцифер не був вищим серед своїх побратимів. Коли йому прийшлося одягнутися в плотне фізичне тіло, щоб діяти в нашому чотирьох виміру, дух його не зміг втриматися на колишній висоті (не витримав випробувань мідними трубами). Коли він досяг свідомості своєї безмежної мощі могутності, оволодів космічними силами і таємницями, побачив неосвіченість і слабосилля людей, тоді йому потрібна була велика сила серця, щоб утриматися від гордині. Але доброти, співчуття до братів своїх менших , любові і скромності йому не хватало. Падіння Люцифера почалося з часів Атлантиди(четверта цивілізація людства): він вирішив вести людей своїм особистим шляхом, іншим а ніж шлях розвитку у Всесвіті, для цього ізолював Землю від Космосу, повісив залізний за навіс. Але не будучи всемогутнім, він лиш ускладнив процес розвитку людства, сповільнив його, та не зупинив зовсім, оскільки йому протистояли Сили Світла. Антитезою Світла являється Тьма-не проявлений Хаос, діючий у всьому Космосі, у відмінності від Диявола, дії якого в нашому чотирьох вимірі обмежено Землею. Він не всемогутній і не вічний. З приходом шостої цивілізації царюванню його прийде кінець. Закон розвитку життя не передбачає в Космосі свідомої чорної сили, яка протистояла би Силам Творчим, долаючим Хаос і тим хто вносить у Природу Гармонію. Це боротьба Теоса з Хаосом є боротьбою Світла з Тьмою. І егоїсти-повстанці вдались до допомоги Хаоса, щоб завадити Світлу. Але вони йому не рівня, вони ховаються за будь-яку спину і всі пакості намагаються зробити чужими руками. Головним же досягненням диявола на Землі являється те, що ми його зараз вважаємо недійсним, що він не існує, це вигадка. Сказавши що він є ми зриваємо маску з його лиця і витягуємо його на Світло Боже і вже цим лишаємо його сили. Коли ми боремося зі своїми недоліками: егоїзмом, брехливість, підлістю, ми лишаємо його поживного середовища, а послідовно, майбутнього. Вбийте диявола в собі і ви вб’єте його назавжди!

П’ята цивілізація створила три види мислення-міфологічне, релігійне, наукове, які практично завжди ворогували між собою. Старе не приймає нового, а нове заперечує старе. Але якщо розібратися ці три види мислення не суперечать між собою, а доповнюють одне одним. Ви закінчили університет, стали мислити науково. Але це з однієї сторони, з іншої-ви вірите в Бога, знаєте Святе Писання, в своїй цілительській  практиці використовуючи молитви, і ви являєтесь носієм релігійного мислення. А з третьої сторони, знахарі використовують прикмети, повір’я, заговори, тобто мають міфологічне мислення. Логіка наукового мислення допомагає все розкласти по полицям й вибрати правильне рішення в кожному конкретному випадку.

Символ православної віри-символ-грецьке слово, означає короткий зміст чогось, коротке викладення основ православ’я. Він був сформований на двох Вселенських Соборах-Нікейському (прийнято сім частин) і Константинопольському(прийняті інші п’ять). В них говориться, перше: вірую в Єдиного Бога Вседержителя, єдинородного, всіма відчувающими, але не видимого. Тобто, вірую, що Єдиний Бог Вседержитель є Творець всього видимого і невидимого світу, всякого видимого і невидимого творіння, Отець і Промислитель її, що Він всесильним бажанням і повелінням з нічого створив небо з Ангелами, землю з людьми і тваринами, володіє цим і управляє. Наш чотирьохмірний Всесвіт не міг народитися без інформаційної взаємодії зовні. Будучи не матеріальною сутністю, Він не поглинає, не відображає і не розсіює світло, внаслідок чого являється для нашого фізичного зору не видимим, але люди можуть вступати з Ним в духовний контакт. Друге: Вірую в Єдиного Господа Ісуса Христа, Сина Божого, від Отця рожденного до початку часу, Світу від Світу, Бога істинного, єдинодушного Отцю Своєму.  Тобто, до народження Всесвіту, часу не існувало. По скільки Христос був народжений до нього, тому вираз, до настання всіх століть, співпадає з дійсністю. А ім’я Ісус Христос означає: Ісус від древньоєврейської Спаситель, а Христос від грецької Помазаник, Цар землі і неба. Третє: ради людей і їх спасіння яке зійшло з небес і втіленого від Духа Святого і Діви і Діви Марії в образі людському. Тобто, істинний Син Божий єдиносущений і рівночесний Отцю, прийшов врятувати рід людський, зійшов з небес і прийняв плоть людську в утробі Діви Марії від Святого Духа. Вірую, що Господь Ісус Христос є досконалий Бог і досконала Людина, що складається з душі божественної і людської плоті. Один Син Божий і одна його іпостась. Живий організм може народитися від матеріальної яйцеклітини шляхом енергетичного або інформаційного впливу на неї. Четверте: розп’ятого за нас при Понтії Пілаті, страждаючого та похованого. Спаситель наш Господь Ісус Христос із любові до людей істинно, а не примарно перетерпів вибрану ним пристрасть та муки, розп’яття та поховання не Богом, а людиною. П’яте: який воскрес на третій день. Тобто, вірую, що Спаситель наш Господь Ісус Христос в тій плоті, яку прийняв від Богоматері, в якій страждав і помирав, на третій день воскрес всемогучою Божественною силою, як задовго до цього передбачили пророцтва. Шосте: піднесеного на небеса і сидячого з права від Отця Свого. Тобто, вірую що Спаситель наш Господь Ісус Христос після сорокоденного перебування з учнями Своїми силою Божества Свого піднісся на небо з плоттю Своєю, сидить з права від Отця, як Бог рівночесний і єдино душний Йому. Сьоме: наділеного правом судити живих і мертвих, його ж Царству не буде кінця. Тобто, вірую що Спаситель наш є найвищий суддя Живих і мертвих, праведних і грішних, прийде на землю разом з Ангелами, щоб віддати кожному по ділам його, потім же Царству Його, в якому праведникам віддають належне, не буде кінця. Восьме: вірую в Духа Святого, Господа животворящого, від Отця вихідного, нерозривного з Отцем і Сином, низхідного на Пророків і віруючих. Тобто, вірую, що Дух Святий є Бог досконалий, единодушний Отцю і Сину, вихідний від Отця, рівнопоклоняємий  і рівно славний з Отцем і Сином.  Дев’яте: вірую в Єдину, Святу, Соборну, і Апостольську Церкву. Тобто, вірую що є тільки Єдиная, Святая, Соборна і Апостольська Церква, затверджена Кров’ю і Вченням Христа, вченням Апостолів, і Святих Отців, стражданнями мучеників якими тримається східне православ’я і яке дає беззаперечне спасіння всім, слідуючим його святим узаконенням. Десяте: сповідую єдине Хрещення на залишення гріхів. Тобто, вірую, що тільки хрещений може бути спасен, тому що Хрещення є двері благодаті Божої, з Хрещенням ми отримуємо відпущення гріхів, вічне спасіння, доручення до заслуг Христа, зобов’язуємось виконувати всі християнські закони, причащаємося Тілом і Кров’ю Христовою під виглядом хлібу і вина. Одинадцяте: чаю воскресіння мертвих. Дванадцяте: і життя майбутнього віку. Амінь. Тобто, вірую, що в тій же плоті, в якій люди створені Богом і жили в мирі, всі воскреснемо по гласу Сина Божого і приймемо по ділам нашим або життя або муки вічні.  Дванадцяте: вірую, що після воскресіння із мертвих і Судного Дня будемо мати життя вічне або блаженну з Богом або муками з дияволом. Творцями Символу Святої віри являються Святі Отці, патріархи, архііреї, і вчителі православ’я.


Супутні товари

Консультація медичного психолога
 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн
Книга Психологічна Знахарська допомога
Консультація Парапсихолога
Є в наявності Консультація Парапсихолога
600.00 грн

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища та здібностіПарапсихічні явища, які досліджує парапсихологія і не може пояснити детальніше

Парапсихологія

Парапсихологія

Паранормальні явища завжди притягували людину своєю таємничістю. Тепер кожен бажаючий зможе почерп детальніше

Парапсихологія-2

Парапсихологія-2

                     Парапсихологія (продовж детальніше

Парапсихологія-3

Парапсихологія-3

               Парапсихологія (продовження (3))Метод і спосо детальніше

Три види мислення 1

Три види мислення 1

У людини три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи детальніше

Три види мислення 3

Три види мислення 3

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше