+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Парапсихологія, робота з підсвідомістю

04.01.2023
Переглядів: 560

Паранормальні явища завжди притягували людину своєю таємничістю. Тепер кожен бажаючий зможе почерпнути нове і пізнавальне для себе, відкрити в собі над здатності, адже людський розум унікальний. Парапсихологія-це наука, що займається тією сферою нашої психіки та пов'язаними з нею незвичайними явищами, що знаходяться «біля» інтересів традиційної психології. Специфіка явищ, що вивчаються парапсихологією, полягає в тому, що вони не завжди вкладаються в поняття та описи офіційної науки, через брак доказовості парапсихічних явищ. Брак доказів наявності парапсихічних явищ в нашому світі, на парапсихічних здібностей у багатьох людей, по причині фінансового забезпечення вчених, які готові витрачати свій час на дослідження парапсихічного та пар анормального.  Інших причин немає. А вкладати гроші в економічно не вигідні сфери, такі як парапсихологія, як виявилося нікому не потрібним поки ще. Є звичайно лікарі, вчені, є навіть парапсихологічні інститути й спільноти з асоціаціями, які проводять дослідження, але на державному рівні навряд чи коли небудь визнають цю науку й здібності, це велика відповідальність. Як і в будь якій сфері діяльності є спеціалісти від Бога, а є ті хто хочуть ними здаватися, тому й наносять шкоду тим хто до них звертається за допомогою.

Методи та напрямки в парапсихології, які допоможуть відновити здоров'я та змінити життя це в першу чергу навчитися контролювати свідомість та домовлятися з підсвідомістю. Входження в стан релаксації, є першим етапом і гіпнотичним станом. Після релаксації, коли ваші м'язи і свідомість будуть вільними, розслабленими, поставте собі питання на хвилюючу тему, зв’язані з проблемою, яку ви не можете вирішити, та пишіть на аркуш перші думки-відповіді, які прийшли вам в голову. Наприклад: Що я маю змінити в своєму характері, та поведінці, щоб бути здоровою? Що мені змінити в собі, щоб покращити своє фінансове становище? Чому і для чого мені дана ця проблема? Що я повинна зрозуміти, щоб побудувати щасливе сімейне життя?

Підсвідомість - це частина нашого " Я " , у якій відбуваються неусвідомлені нами процеси. Воно керує травленням, обміном речовин, диханням, роботою поведінкою нашого тіла: робота будь-якого органу, будь-якої частинки та клітини знаходиться під наглядом та управлінням цієї частини мислення. Підсвідомість ніколи не перебуває під наглядом та управлінням. Підсвідомість ніколи не спить, вона виконує свої обов'язки, поки свідомість відпочиває уві сні та спокої. Підсвідоме мислення не обмежується перебуванням у мозку, а поширюється по всій нервовій системі, причому хребетний стовп та сплетіння нервів є важливими центрами його дії. Підсвідоме мислення піддається впливу свідомого, тому може призвести до добра чи зла, залежно від навіювання свідомості. Підсвідомість активізує різні стани організму,  а також може його лікувати. Багато людей захворіли внаслідок сприйняття та передачі підсвідомому мисленню неправильних та шкідливих навіювань. Таким же шляхом хворі люди одужували, сприймаючи корисні навіювання. Захворювання та лікування відбувалися природним чином, за допомогою передачі наказів підсвідомості підлеглим йому клітин, тканин, органів.

Підсвідомість все сприймає як сьогодення, тут і зараз, відбирає спогади з минулого, має пам'ять, у ньому зібрані усі спогади та переживання, кожну секунду життя. Ми можемо згадати будь-яку побачену картину, почуте, прочитане. Але не завжди накопичені думки, і образи впорядковуються, вони змішуються і стають причиною необґрунтованих страхів, негативного ставлення до життя. Свідомість упорядковує накопичене підсвідомістю, відновлює єдність особистості та, щоб змінити своє життя відповідно до своїх бажань.

Підсвідомість має парапсихологічні навички. В результаті травлення та спалювання цукру виникає життєва енергія. Підсвідомість зберігає її у своєму ефірному тілі. З кожним предметом або живою істотою, до якої ми колись торкалися, нас поєднує тонка нитка ефірного тіла. За допомогою цієї нитки підсвідомість може телепатично контактувати із нею. Хоча це й важко спочатку усвідомити, але молодша особистість-підсвідомість є окремою істотою. Має власне життя, свої переживання, свій досвід. Безпосередній контакт із підсвідомістю ми можемо встановити у особливих станах свідомості, наприклад, може релаксації.

Робота з підсвідомістю

Написане є для підсвідомості набагато важливіше за сказане чи почуте, важливим підсвідомість вважає вплив на фізичну матерію, виконання фізичних дій. У свою чергу, цікавлять речі, на які ми не впливаємо, які ми не можемо виконати, але які для підсвідомості є цілком звичайними: телепатія , ясновидіння.

Більшість наших снів, близько 80%, говорить про наше життя, надії та розчарування, а також про страхи та побоювання. Під час сну підсвідомість знову перетравлює інформацію, зібрану протягом дня, та намагається її проаналізувати. Якщо це не вдається з першого разу, сон повторюється регулярно. Близько 20% снів має справу з демонстрацією парапсихічних явищ - це може бути ясновидіння, свідомі сновидіння, контакти з Мертвими, з іншими Світами, з Вищими Істотами. Але не кожна людина має справу за свого життя з демонстрацією парапсихічних явищ, свідомих сновидінь.

Як розвивати парапсихічні явища?

Розвивайте здатність візуалізації. Думки впливають на нас фізично. Спробуйте пізнати іншу людину зсередини побачити інший предмет зсередини, його внутрішні складові його структуру, з чого складається цей предмет. А також, щоб очистити себе від негативу, коли є така потреба. Вкладаючи увагу в ту чи іншу інформацію, ми змушуємо її реалізовуватися. Розвивайте своє ясночуття, яснослухання, яснобачення, яснознання. Це допоможе вам розуміти мотиви інших людей, ради чого вони роблять ті чи інші речі, по відношенню до вас. Захищайтесь, коли рівень життєвої енергії знижується. Не витрачайте енергію на людей і речі, які є не важливі, не першочергові, та токсичні. Захищати себе, це вміння управляти своєю життєвою енергією, енергетичний потенціал у кожної людини від народження персональний, і важливо знати, що ваша дата народження, а правильніше, кожна цифра вашої дати має свій ресурс-потенціал, тобто свою кількість конкретної якості енергії. І якщо ви знаєте ці речі, ваш енергетичний баланс буде в нормі все життя. Фізичні вправи накачують все ваше тіло, мозок, кожну клітину  організму якісною позитивно зарядженою енергією. Розпізнавайте джерела інформації, сигнали, що йдуть із зовні й ті, які видаєте та подаєте ви самі, й досягають вашої свідомості. Ви можете навчитися контролювати уявні образи щоб поліпшити своє життя. Ви можете впливати на функціонування своїх органів і систем: мозкові хвилі, імпульси, пульс, ритми серця, напругу м'язів. Наша свідомість, підсвідомість, не розрізняє реальності від уявної дійсності. Тому що реальність уявна. Розслабте свою свідомість і подумайте які переконання заважають вам жити.

Парапсихічні явища: Дермооптика (шкірний зір, здатність розрізняти кольори і форми за допомогою зору); Телепортація (зникнення предмета з одного місця і поява  його в іншому місці); Психохірургія (в стані трансу, голими руками проникати в організм крізь тіло); Психокінез (вплив на предмети без фізичного контакту на них, наприклад, підняти в повітря без фізичного підняття руками); Ектоплазма (Духи померлих на фото, де фізично померлого не фотографували, згусток енергії, який виділяється з тіла в стані трансу); Полтергейсти (Духи або явища, які з'являються або знаходяться в приміщеннях, стукають предметами, видають різні звуки, пересувають предмети).  Телепатія (здатність передавати інформацію іншій людині або іншим людям, у вигляді вражень, відчуттів, емоцій, почуттів, образів. Дослідження вчених в світі підтвердили, що телепатичні здібності має в тій чи іншій мірі кожна людина, відстань не грає ролі). Яснобачення ( ясно бачити-здатність сприймати людей і події, віддалені в часі, відстані, просторі, не грає ролі. Під час пошуку інформації змінюється стан свідомості. У ясновидців людей змінюється стан свідомості, в моменти пошуку потрібної інформації. Але кожен ясновидець володіє конкретними гранями яснобачення).

Для того щоб дослідити парапсихічні здібності і явища потрібно дотримуватися правил: ніякого алкоголю; ніяких наркотиків, та інших стимуляторів; тільки спокій і відповідне постійне приміщення; регулярність і систематичність; помірність; психічне здоров'я; терпіння; точність.

Уява може вплинути на здоров'я позитивно і допомогти вилікувати хворобу. Тому що думки і уявлення є матеріальні, ми сприймаємо думки інших людей і узгоджуємо із свою поведінку та їх очікуваннями. Посилена оформлена думка це думкоформа. А сильні думкоформи мають самосвідомість і живуть самостійно. Думки впливають на нас фізично. Тобто коли ми викликаємо емоцію, згадуємо про подію період в житті, в тілі виникають відчуття на фізичному рівні: збудження, сексуальне збудження, біль. Тому що в мозку будь-яка думка супроводжується електричними імпульсами і створенням хімічних зв'язків. Тому, коли ми представляємо себе здоровими, або здоровим хворий орган, з'являються електричні імпульси, і хімічні зв'язки, які перемагають ділянки мозку правильно функціонувати та в реальності ставати здоровими. Але ніколи не варто забувати про доказову медицину. Якщо в тілі виросло щось (пухлина наприклад), і лікарі ва говорять потрібно видалити й приймати мед препарати, потрібно це зробити. А потім за допомогою нетрадиційної медицини й парапсихологічних методів, зміцнювати та відновлювати тіло, щоб хвороба не повернулася. Тільки комплексний підхід допомагає досягти позитивних результатів в здоров’ї. Необхідно тіло лікувати, образ мислення та змінювати світогляд  з психологом,  звички харчування та спосіб життя з дієтологом та знахаркою, та парапсихологом,   і тарологом коректувати свою Долю. Це важка робота над собою, але саме такий підхід найефективніший.

Зберігайте в уяві образ предмета або людини довго як можете, а також відчуття почуття, запахи, смаки, звуки, від дотику до предмету, або людини. Таким чином ви краще будете запам'ятовувати і відтворювати інформацію за потребою і бажанням. Коли ви уявляєте ідеальну свою картинку, візуалізація повинна бути дуже точною, повною руху і кольору. Керуйте тим що уявляєте, керуйте своєю уявою, контролюйте свою уяву. Спробуйте пізнати іншу людину зсередини побачити,  інший предмет, зсередини, його внутрішні складові його структуру, з чого складається цей предмет. Усвідомте, як ви почали себе відчувати, які виникають емоції, які думки, коли ви пізнаєте іншу людину, інший предмет. Які картинки, події, ситуації, минулого сьогодення, або майбутнього, ви бачите? Зпівставте відчуття, з думками та подіями. Можливо ви не бачите події, а чуєте якісь звуки, розмови. Таким способом ви будете розвивати своє ясновідчуття, яснослухання, яснобачення, яснознання. Це допоможе вам розуміти мотиви інших людей, а не просто бачити, що вони роблять. Мотив дій важливіше дій. Нам хочеться, щоб навколишні вчиняли дії вчинки щиро, від Душі. Ми часто це відчуваємо і не можемо пояснити. Ви будете бачити брехню, коли вам потрібно це. Ви зможете вчасно допомогти, кому погано. Одним словом, вам буде зрозуміла суть речей, і як цим керувати.

Щоб очистити себе від негативно зарядженої енергії, яка вас руйнує: читайте молитви; робіть духовні практики-медитації; умивайте себе водою зі святих-намолених місць; запалюйте свічку з травами, церковну свічку, дивіться на вогонь, та говоріть, що згорає, що ви відпускаєте, щоб ви хотіли, щоб вогонь забрав, напишіть від чого вам погано й спаліть; закопайте в землю, чи пустіть по воді, по вітру, все погане, негативне з вашого життя. Після таких практик день проведіть спокійно, на одинці, відпочиньте, та наповніть себе приємними думками враженнями.

Як тільки відчуваєте, що не вистачає сил, приходять думки які вас руйнують, провокують робити щось погане, думати погано про інших, конфліктувати, руйнувати. Не давайте заволодіти собою, своєю поведінкою, життям, руйнуючим думкам. Вибирайте із потоку думок, про що вам мислити, які думки вам потрібні, які вам дають енергію, та не залишайте в голові думки, які забирають енергію, після яких ви почуваєтесь зле. Думок приходить багато, так що про все думати? Ні, думки потрібно фільтрувати та вибирати як товар в магазині, тільки той що потрібен та подобається. Концентруйтеся на одній думці одному образу та досягненню порожнечі свідомості, коли немає жодної думки, тільки порожній білий екран. Уявіть один предмет або людину на цьому екрані і напишіть які приходять вам думки в голову, які приходять відчуття в тіло, які приходять події ситуації з цією людиною зв’язані, події з минулого, теперішнього. Розвиваючи ці здібності, ви змінюєте способи свого мислення, і досягаєте цілей, в які раніше навіть не вірили і не уявляли, що це взагалі можливо. А також ви завжди будете знати і розуміти, як допомогти собі.

Зняти стрес можна рухом і активністю на свіжому повітрі; обгорнути себе в кокон ковдри, або пледу; святкування своїх успіхів; спілкування з приємними людьми; секс; здоровий спосіб життя. Тобто отримувати нові приємні враження. Ставитися до будь-яких труднощів як до періодів в цьому житті, які змінюються, і їх потрібно проходити, це не добре і не погано, це ваш розвиток. Відмовитися від зловживання алкоголю та нікотину; робити духовні практики; пити трав'яні заспокійливі чаї.

Видіння, сни, мають для кожної людини індивідуальні значення, тобто особисту мову символів. І рішення будь-якої проблеми може прийти уві сні або раптовим осяянням ідеї. Ви можете навчитися контролювати уявні образи щоб поліпшити своє життя. Наприклад, ви можете уявити, як людина, яка не дуже добре до вас ставитися, але він(а) вам дуже подобається, поводиться так як ви бажаєте. Як ваша кохана людина робить вам пропозицію руки і серця, як хворий орган зцілюється. Контролювати свої образи потрібно до повного контролю, інакше вас здолають протиріччя, сумніви, страхи, і не реалізується бажання. Світ дає нам тільки те з чим згідні наші переконання, тільки те в що ми віримо. Вкладаючи увагу в ту чи іншу інформацію, ми змушуємо її реалізовуватися, підтягувати під цю ціль чи мрію, потрібні ситуації, людей, для реалізації.

 Душа дана нам як джерело життєвої сили, щоб ми змогли себе реалізувати як духовна особистість. Але так як ми живемо в матеріальному світі, ми реалізуємо свою духовність через взаємодію з матерією. Коли ми взаємодіємо, ми духовно розвиваємося, віддаємо та отримуємо енергію у вигляді часу, уваги, грошей, допомоги, турботи, народження та виховання дітей, свого таланту здібностей з якими ділимося з іншими. 

Ми можете впливати на функціонування своїх органів і систем: мозкові хвилі, імпульси, пульс, ритми серця, напруга м'язів, навіть за допомогою вміння розслаблятися і уявляти потрібні нам результати. Для процесу оздоровлення все одно ми уявляємо реальні органи в своєму тілі, або перетворюємо органи в своїй уяві в картини природи або космосу. Підсвідомість прийме і зрозуміє ваше завдання в будь-якій символічній формі та покаже на орган, який потрібно зцілити. Подорожуйте всередину свого тіла, уявляйте, як у вас все влаштовано всередині, і використовуйте всі методи і способи само зцілення, які прийдуть вам в голову. Наприклад, ви побачили на якомусь органі наліт, очистіть його щіткою, помажтесь зцілющою маззю. Завдяки таким методам мозок мобілізує системи організму на відновлення, включає захисні механізми. Коригування образів допомагає нам отримати новий досвід та виправити відхилення від норми. Так як аналіз асоціацій може допомогти нейтралізувати причину, яка  руйнує  здоров’я. Візуалізація покращує пам'ять, так як легше і краще за все ми запам'ятовуємо, коли уявляємо, і розміщуємо в якомусь порядку. Якщо згадати те що стояло можна згадати як точно називалися дані предмети і повний їх детальний опис.

Наш розум веде свій внутрішній діалог, оформляє словами, описує, коментує, порівнює, думає, сумнівається, як використовувати ті чи інші предмети, асоціації, враження, реакції, які нас оточують. І висновки нашого розуму нами керують. Практично неможливо не думати ні про що. Коли ми дивимось на якийсь предмет, ми не сприймаємо його таким яким він є, ми аналізуємо форму, матеріал, пов'язані з ним події, зосереджуємося на думках, відчуттях і почуттях.

Коли ви концентруєтеся на якомусь предметі або людині всі сторонні думки які надходять проганяйте (тобто вони пролітають як птахи над  вами, ви подивилися і повернули голову на траву яка росте, вже й забули про птахів) , тоді отримаєте максимум цінної правдивої інформації про цей предмет, або людину. Коли ви їсте пиріг, сконцентруйтеся тільки на смаку вишні в пирозі, коли ви п'єте сік, сконцентруйтеся тільки на цукрі в ньому, коли ви читаєте книгу, сконцентруйтеся тільки на обраних словах. Тоді ви зможете за короткий час визначити кількість і якість інгредієнтів, вловлювати окремі смаки і запахи з цілого букету, страви, що містить дана книга, розрізнити небезпечні зони, області в організмі, території.

Медитуйте щоб відрізняти ототожнюватися з виникаючими думками образами,  спостерігати за ними. Дозволяти їм з'являтися проявлятися і зникати. Тобто допомогти собі заспокоїти емоції, тіло, пізнати самого себе, навчитися контролювати свою свідомість, керувати нию, щоб поліпшити функціонування всього організму і кожного органу і системи. Суть медитації  не ізоляція від дійсності та людей, а єднання з матеріальним світом.

Наша свідомість і підсвідомість не розрізняє дійсності від уявної дійсності. Тому що реальність уявна. Тобто ми самі створюємо собі проблеми і самі їх вирішуємо, коли захочемо, при цьому боїмося того що самі придумали, спираючись на помилкові передумови, так як будь-які наші побоювання, для нас реальні. Тому ми можемо запустити як механізм самознищення, так і механізм самовідновлення. Важкі спогади дитинства обмежують нас, завдають шкоди, блокують, руйнують наше життя, якщо ми не включимо вчасно програму відновлення, і перезапису нового себе і нового в своєму житті, змінивши негативні переконання про себе, оточуючих, нейтралізувавши страхи, змінивши ставлення до подій, неприємних подій , ви можете змінити ставлення інших людей до вас, в конкретних ситуаціях. Навіть можливо стерти або переписати особисту історію. Змінюючи події, ви змінюєте енергетику відносин в іншими. Ми завжди можемо допомогти собі позбавитися від вантажу переслідуваного минулого, щоб воно не заважало розвиватися теперішньому. Наш світ нереальний, це реальна форма ілюзії. Ми багато років можемо вірити в якийсь певний хід подій,  вважати його правильним  істинним, а через деякий час отримати нову інформацію і повірити зовсім в інше протилежне навіть, одна версія замінює іншу. Самообман вибірковість сприйняття є невід'ємною частиною нас самих. Що травмує нашу психіку сковує частину нашої особистості.

Приклад того як ви можете попрацювати з собою щоб змінити переконання. Розслабте свою свідомість і подумайте які переконання заважають вам жити. Запишіть те що прийде вам в голову. Далі виберіть проблему, від якої хочете позбутися, запишіть її. Подумайте в яких ситуаціях виникає переконання, яке заважає вам жити. А тепер подумайте, як відбувалися б ці події якби не було цих переконань. Від чого ж захищають вас ці переконання? Як, коли, за яких обставинах виникли ці переконання? Попрощайтеся зі старими переконаннями і привітайте нові, які ви створили, коли представили, як відбувалися б події без руйнуючих ваше життя переконання. Таким чином, поведінка, яка заважала руйнувала, була деструктивною, обумовленою  певними емоціями, відчуттями, почуттями, а ви замінили іншою поведінкою, більш конструктивною, ефективною, і бажаною для вас, в даний період життя.

Приклад перший, того як впоратися з емоціями і почуттями щоб позбутися від актуальної проблеми. Уявіть собі або зробіть насправді, викопайте яму в землі на природі де вам сподобалося місце, і покладіть туди емоцію або почуття, з яким пов'язана конкретна проблема. Подивіться, як виглядає в ямі ця емоція? Які звуки образи приходять до вас? Попрощайтеся з цією емоцією, відпустіть від себе як сміття, як щось чужорідне що вам заважає і дуже-дуже хочеться позбутися. Засипайте яму землею, щоб земля нейтралізувала цю емоцію, і перетворила її в радість, любов. Уявіть, як з-під землі випаровується відлітає емоція, яка вам заважала, а приходить за нею і наповнює вашу Душу любов’ю, радістю, або та емоція, яка вам потрібна. Відчуйте звільнення від непотрібного і наповніться емоцією, яка дає вам життєву силу.

Приклад другий. Викличте актуальну проблему в своїй свідомості, відтворіть ситуації, події, пов'язані з цією проблемою. Запишіть, які реакції і де відбуваються у вашому тілі, коли ви викликаєте в свідомості дану проблему. Згадайте перший раз або першу ситуацію, в якій з'явилася проблема. Які у вас спливають почуття? Як хотіли б діяти, реагувати, в таких ситуаціях? Уявіть знову цю ж проблему цю ситуацію, і уявіть ваші дії, які ви не тільки хотіли б, але і дієте і реагуєте так як вам хотілося б. Які у вас з'явилися відчуття в тілі які емоції і думки?

Керуйте сексуальною енергією. Одна з природніх потреб кожного організму людини, сексуальна. Якби цієї потреби не було, люди не розмножувалися. А так як ця потреба у нас зберігається і після народження дітей, до похилого віку у багатьох, нам необхідно навчитися її контролювати, щоб почувати себе гарно та сексуальне  життя не руйнувало інші сфери життя. Задумайтесь про роль інтимного життя людини. Напишіть свої погляди, пов'язані з сексом. Яку критику, зауваження ви чули до себе, щодо свого тіла, статі, що чули про секс від своїх батьків? Що ви думаєте про своє тіло? Ваше тіло заслуговує на увагу, любов, повагу? Чи чуєте ви своє тіло, розумієте, любите його? Якщо ви не задоволені, якоюсь частиною вашого тіла, не варто негативно думати і говорити про неї, можливо потрібне просто додаткове фізичне навантаження, збалансоване харчування, здоровий спосіб життя і здоровий спосіб мислення, а можливо допомогу косметолога, або хірурга, дієтолога, дерматолога , психолога. Станьте перед дзеркалом, подивіться на своє тіло, захоплюйтеся ним, говоріть з  кожною частиною свого тіла, як любите її, яка вона красива. Запишіть всі позитивні думки про тіло, які прийшли до вас в голову. Уявіть, як ваш партнер дивиться на ваше тіло і захоплюється ним бажає його любить кожну його ділянку, кожну деталь, коли дивиться на вас отримує задоволення, і говорить тільки позитивні відгуки. Дозволяйте милуватися вашим тілом. Придумайте як би ви хотіли прикрасити своє тіло. Уявіть, що ваш партнер прикрашає ваше тіло. Яка у вас мова любові-опис інтимних частин вашого тіла, і у вашого партнера? Якщо вам не подобається мова кохання вашого партнера, змініть мову, уявіть, як ваш партнер вимовляє саме ті слова інтимні про частини вашого тіла, які вам приємні. Слова мають величезну силу. Кожна жінка багатолика: вона може бути спокусницею, захисницею, матір'ю, символом духовного розвитку. Гармонія зі своїм тілом, прийняття свого тіла, схвалення тіла, вираз своїх почуттів, потреб, фантазій, покращують інтимне життя, виправляють ставлення про себе, управляють сексуальною енергією. Невдачі в інтимному житті і любові відбуваються, коли один з партнерів не прислухається до очікувань і потреб іншого партнера. Тоді справжнього союзу партнерства не буде, а тільки співіснування і відчуження один одного. Для любові не існує пріоритетності тільки одного з партнерів. Ніхто не хоче щоб його використовували, і нічого взамін не отримувати. Відношення чоловіка і жінки це враховування та задоволення потреб один одного. Пам’ятайте, коли хочете користуватися (займатися вампіризмом) своїм партнером, а не обмінюватися сексуальною енергією. Уміння керувати станом інтимних м'язів дасть правильну хорошу циркуляцію енергії по всьому тілу. Так як всі частини нашого тіла взаємопов'язані, і якщо ми нормалізуємо процес в одній частині, поліпшується робота всього організму. Навички контролю інтимних м'язів покращують сексуальне збудження,  силу відчуттів і почуттів, розкривають фізичні емоційні спонукання. Так як придушення природних нахилів призводить до внутрішніх протиріч, втрати емоційної та психологічної врівноваженості, і несе небезпеку фізичному і психічному здоров'ю, тиску на внутрішні органи. Недолік наповнення енергією всього тіла і надлишок енергії в якійсь частині тіла, небезпечно для здоров'я.

Робіть регулярно:

1.Сконцентруйтесь на відчуттях. Затисніть м'язи навколо заднього проходу, стискайте далі м'язи глибше в задньому проході.

2.Зжимайте м'язи піхви, на різній глибині, як ви стискали м'язи ануса- заднього проходу.

3.Розслабте область стегон для припливу енергії. Притисніть стегна до живота. Підніміть таз вгору, стегна вільно відпустіть. Ноги зігніть в колінах і відпустіть їх в різні сторони, широко розкриваючись.

4. Стисніть стопи і долоні в кулаки, і відпустіть. Ви допоможете накачати енергію в своє тіло.

5. Щоб контролювати і управляти потоком енергії, сконцентруйтеся на області пупка. Дихайте глибоко концентруючись на затримці дихання. Надсилайте енергію по каналах від пупка по всіх частинах тіла. Східні вчені говорять про внутрішній священний вогонь людини. Внутрішній вогонь-це життєвий початок, який підтримується диханням і дає чистий розум і чисте тіло. Вогонь необхідний людині для набуття і подолання Долі. Вогонь зосереджений в області шлунку, а шлунок переварює їжу, тим самим накопичує і підтримує життя людини.

Найсильніша енергія у жінок сексуальна, за допомогою якої  привертають й притягують увагу  чоловіків, виходять заміж, народжують дітей. Якщо жінка усвідомлює ці енергетичні речі і вміє користуватися  сексуальної енергію, особисте життя завжди буде щасливим. Використовуйте свою сексуальну енергію щоб нагадати коханому про вас. Де б улюблений не був згадайте про нього сконцентруйтеся на бажанні побачитися, або бажанні визнання вам в любові, або занять сексом,  як  вам хочеться. Уявляйте не тільки як ви обіймаєте або говорите щось йому, але і обов'язково як він прагне жадає  вас, обіймає вас, говорить прекрасні слова, як отримує задоволення, коли знаходиться поруч з вами, як в його душі стає тепло і затишно поруч з вами . Результат такої техніки не змусить довго чекати.




Супутні товари

 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн
Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища та здібностіПарапсихічні явища, які досліджує парапсихологія і не може пояснити детальніше

Безконтактний масаж

Безконтактний масаж

                            &n детальніше

Візерунки кавової гущі

Візерунки кавової гущі

Кавова гуща – це полотна візерунків, картина світу людини, ситуація, яка була чи буде, після випито детальніше

Парапсихологія-2

Парапсихологія-2

                     Парапсихологія (продовж детальніше

Парапсихологія-3

Парапсихологія-3

               Парапсихологія (продовження (3))Метод і спосо детальніше

Духовні істини 1

Духовні істини 1

ДУХОВНІ ІСТИНИ ІЗ БІБЛІЇ, АБО КНИГИ СВЯТОГО ПИСЬМА СТАРОГО Й НОВОГО ЗАПОВІТУ, які допомагають   детальніше

Духовні істини 2

Духовні істини 2

*Покладіть на Бога всю вашу журбу, бо він опікується вами!*Всі майте покору один до одного, бо Бог детальніше

Духовні істини 3

Духовні істини 3

*Епископ мусить бути бездоганний, як Божий доморядник, не самолюбивий, не гнівливий, не п’яниця, н детальніше

Духовні істини 4

Духовні істини 4

*Бог любить того, хто охоче дає. Хто скупо сіятиме,-той скупо й жатиме, а хто сіє щедро,=той щедро детальніше

Духовні істини 5

Духовні істини 5

*Кожна праця приносить достаток, але праця вуст в не достаток веде.*Корона премудрих-їхня мудрість детальніше

Три види мислення 1

Три види мислення 1

У людини три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи детальніше

Три види мислення 2

Три види мислення 2

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше

Три види мислення 3

Три види мислення 3

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія-це наукові дослідження між живими організмами та їх зовнішнім середовищем, які вихо детальніше