+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Інтерпретація візерунків кавової гущі

04.01.2023
Переглядів: 376


Кавова гуща – це полотна візерунків, картина світу людини, ситуація, яка була чи буде, після випитої кави виливається назовні. Ми можемо проігнорувати знаки та підказки, і просто помити чашку, після випитої кави, але якщо у вас є питання, спробуйте прочитати, що написано всередині чашки, на кавовій гущі. Коли я роблю фото із візерунків кавової гущі, після випитої кави,  дивувалася, які шедевральні образи виходять. Символи існують у свідомості кожної людини незалежно від її волі, і є частиною її генетичної пам'яті. Чим більше ми знатимемо, тим ширша наша картина світу. Кожен предмет несе у собі інформацію. Ми можемо використовувати свої знання, стародавніх символів, щоб почути застереженням Долі незалежно від того, в якій формі, наприклад сни, чи кавова гуща. Інтуїція - це знання без знання про те, як ми знаємо, але усвідомлення, що вона є у кожної людини, але не кожен бажає чути інтуїцію, тому що потрібно брати відповідальність за цю інформацію, щось з нею робити. Те, що говорить інтуїція - це інформація, користуючись якою, людина йде своєю дорогою в житті. Як логіка може бути затемнена почуттями, і інтуїція може бути затемнена знаннями і логікою. Розуміємо ми це чи ні, інтуїція впливає на кожне рішення, яке ми приймаємо. Інтуїція — це як додатковий вимір, що дозволяє побачити ситуацію з висоти пташиного польоту та вийти за межі інтелектуального протиріччя. Найважливіше — це вихід за межі інтелектуального сприйняття, що й дозволяє прокинутися інтуїтивному сприйняттю. Найкраще це можна поспостерігати у ситуації, коли потрібно зробити вибір між парою варіантів. У багатьох випадках вибір здається очевидним, але не відбувається. Або вибір, який розум робить, спираючись на логіку. Розуму ніколи не буває достатньо інформації, щоб прийняти повністю зважене рішення, його завдання, нас убезпечити, шляхом введення в сумнів, і діючи вже перевіреними безпечними методами. Тому трапляється одне з двох - або настає ступор, тому що плюси і мінуси обох варіантів повністю врівноважують один одного, або розуму доводиться поступитися істиною і сховатися в самообмані, зробивши вибір на користь безпечнішого варіанту. Обидва шляхи призводять до величезної витрати енергії.  Оскільки вибір, зрештою, відбувається за принципом уникнення дискомфорту та ризиків, то й життя, побудоване на основі цих безпечних і безболісних виборів, набуває відповідного невротичного відтінку — стає нудним і тьмяним. Тому що людина не чує своєї душі, а лише свого розуму. Конкретне життя залежить від конкретних думок. Наші рішення змінюються залежно від обставин, або обставини змінюються залежно від рішень, так само рішення змінюються, коли ціль досягається. Наші переконання впливають на наші рішення. Це всі ігри розуму, заплутаних переконань, що суперечать один одному, так плутає нас розум, щодня щохвилини і секундо, якщо не зупинити внутрішній діалог, і послухати себе з нутра, послухати Душу свою.

Уміння трактувати значення «візерунків» з кавової гущі – ціле мистецтво, вся справа у досвіді, в тому скільки ми часу вкладаємо у вивчення та практику кавових візерунків. Стародавні вчення (друїди) були побудовані на боротьбі протилежностей. Все має свої світлі та темні сторони, позитивне та негативне, немає Бога без Диявола, денного світла, без нічної темряви, ранку, без вечора, добра без зла, любові без ненависті.

Після випитої кави на стінках чашки залишаються візерунки, фігури, цифри, словом символи, що нагадують предмети, тварин, рослини, цифр. Наше образне мислення, багата уява, світосприйняття, ясновидіння, яснорозуміння, яснопочуття, ясночуття, допомагає нам витлумачити значення фігур, що утворилися. Ми налаштовуємося на людину, якій розшифровуємо, або на себе, і на кавовий малюнок, і отримуємо інформацію, фіксуємо, інтерпретуємо та відтворюємо людині, або собі. Розшифровуючи образи та символи кавової гущі, ми проводимо проективну асоціативну роботу, моделюємо життєві ситуації, також прислухаємося до відчуттів, що виникають у тілі, коли дивимося на кавову гущу, і коли дивимося на людину, може прийти картинка, ситуація, або якісь думки, які ви чітко розумієте не ваші, а у зв'язку з цією ситуацією, відразу ж ловіть ці думки, говоріть про них вголос, якщо для іншої людини інтерпретуєте. У подібних ситуаціях виявляються не лише потреба та мотиви конкретної людини, а також нереалізовані бажання мрії, якісь справи, стосунки з іншими людьми. Так само людина за допомогою малюнка з кавової гущі може отримати важливе послання, яке може змінити перебіг його життя його Долі, так само попередження про неприємні та радісні події. І людині достатньо лише помітити ці знаки, ці символи, ці підказки, і його життя зміниться на краще.

Кожен Майстер бачить різні символи, комусь добре приходять образи людей, комусь образи тварин, хтось бачить цифри, дати. Я бачу ситуації, які були або повинні відбутися і силуети людей, іноді в образах тварин. Часто поведінка цих людей підтверджувалася образом тварини, яку я побачила, і тоді для мене складалася повна сюжетна картина життєвої ситуації, даної людини. На майстерність розшифровки візерунків кавової гущі, впливає  досвід майстра робити з людьми по інтерпритації образів з кави та різноманітність життєвих ситуацій, з якими до майстра звертались. Звичайно інформативніше буде відповідь, якщо спеціаліст має парапсихічні здібності.

Кава для мене не тільки напій для пророкувань, але смачний корисний напій, але якщо пити в міру, тому трохи історії. Щоб ваше відношення до кави не було надто категоричним «неможна пити взагалі», або ж надто лояльним «пити скільки хочу». Кофеїн - це органічна сполука, що міститься в каві, чаї, шоколаді, деяких рослинах. Батьківщиною кави є Ефіопія – країна північному сході Африки. Кава досі росте там як дикоросла рослина. З Ефіопії кава потрапила до Ємену, а звідти, через морський порт Мокко, поширилася на Близькому Сході, набула надзвичайної популярності в Туреччині, а звідти проникла в Європу і далі по всьому світу. Кофеїн має антиоксидантні властивості, які забезпечують захист від вільних радикалів, вони є основною причиною старіння. Кофеїн робить шкіру еластичною, зменшує лущення, покращує зовнішній вигляд. З кави добре робити скраби, кавові маски, не тільки на обличчя, а й на тіло. Кава дуже добре бореться із целюлітом. Люди п'ють каву вже понад тисячу років. Ряд досліджень встановив, що кава має лікувальну функцію, кілька чашок кави на день можуть уповільнювати розвиток патологічних змін при захворюванні печінки, відновлює пам'ять при хворобі Альцгеймера. Я пам'ятаю одного зі своїх студентів з модельної школи, якому було 20 років. Хлопець пив до 10 чашок кави на добу, бо вдень він навчався, а вночі працював. У нього був такий тремор рук, що він ледве утримував аркуш паперу, перепади тиску, сонливість, задишка, прискорене серцебиття, неможливість сконцентруватися.

І так з чого починається інтерпретація кавових малюнків, ворожіння на кавовій гущі, ділюсь своїм досвідом.

1.1ч. л заварної кави, 200 мл. води, закип’ятити і дати охолонути. Розмішую каву за годинниковою стрілкою і загадую питання.

2.Випиваю каву, так щоб рідини залишилося зовсім мало, і вийшов малюнок у чашці та на тарілці.

3. Тричі кручу за годинниковою стрілкою чашку, тримаючи за вушко, перевертаю на середину тарілки чашку і чекаю десь хвилину, щоб узор сформувався.

4. Піднімаю чашку та дивлюся спочатку на тарілку. Там може бути явний якийсь образ, наприклад, серце, я розумію, що якщо я загадувала питання про відносини, значить із почуттями все добре, якщо питання про роботу, то без почуттів не обійдеться, або робота буде виконана з любов'ю. Звичайно, якщо це серце не пробите на малюнку, нічим, якщо не розірвано.

5. Далі дивлюся у чашку. Все, що знаходиться біля країв, це найближчі події, в центрі (дно) майбутнє далеке. Якщо розділити чашку навпіл вертикаль, ліва частина - це минуле, права - майбутнє.

Уявіть, що чашка з паперу, розгорніть цей папір, і горизонтально подивіться на весь малюнок. Розділіть його на три частини, які називаються: Бажаю, Можу, Буду. Ви зможете побачити, що ви готові робити, і які є у вас можливості, а також що ви не усвідомлюєте, але для чогось себе змушуєте робити. Запишіть все що ви побачили, відчули дивлячись на малюнок, на кожний образ, з чим якими ситуаціями у вас асоціюється конкретний образ в вашій кавовій гущі, запишіть. Далі в колонці «Бажаю»  напишіть образи які ви бачите в верхній частині малюнка, асоціації до цих образів, і висновок «що я бажаю», враховуючи асоціації.  Далі, в колонці «Можу» зробіть таку ж процедуру, і напишіть «що я можу робити саме зараз». Також зробіть і з третьою колонкою «Буду», і запишіть образи в нижній частині малюнка, та асоціації до цих образів, і висновок «що я готова і буду робити».  Таким чином ви відповісте на питання, яке загадували, коли розмішували каву, а також конкретні варіанти способів і дій, для вирішення важливого для вас питання. Це буде ваш самоаналіз, мотивів, можливостей, істинних бажань, та готовність чи не готовність до їх вирішення чи реалізації.

Я не користуюся, позначеннями з книг з розшифровуй кавової гущі, у мене не збігаються ці значення. Я дивлюся на людину її питання та життєвий досвід, на кавовий візерунок, включаю свої парапсихічні здібності та інтерпретую. Можна підключати карти ТАРО, РУНИ для більш детальної інтерпретації, для отримання більш глибокої та детальної інформації, якщо ви володієте цими інструментами. Ви можете скористатись значеннями символів та знаків, які вже описало багато майстрів в своїх книгах, і користуватись ними, та перевірити на особистому досвіді, збігаються вони у вас чи ні. Також можна використати психологічний метод «казка терапія» і написати казку дивлячись на свої кавові візерунки, описавши кожний образ, створити свою казку, методом, який я описала в попередній статті.



Супутні товари

Книга Психологічна Знахарська допомога
Консультація Парапсихолога
Є в наявності Консультація Парапсихолога
600.00 грн

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища та здібностіПарапсихічні явища, які досліджує парапсихологія і не може пояснити детальніше

Парапсихологія

Парапсихологія

Паранормальні явища завжди притягували людину своєю таємничістю. Тепер кожен бажаючий зможе почерп детальніше

Парапсихологія-2

Парапсихологія-2

                     Парапсихологія (продовж детальніше

Парапсихологія-3

Парапсихологія-3

               Парапсихологія (продовження (3))Метод і спосо детальніше

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія-це наукові дослідження між живими організмами та їх зовнішнім середовищем, які вихо детальніше