+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Цілительство і натурпсихотерапія, рівні цілительства

04.01.2023
Переглядів: 322

Цілитель  допомагає людям знайти цілісність Тіла, Духу і Душі, розбудити віру в свої сили, Віру в Бога, як єдину істину та підтримку людини на цій Землі. Здатність зцілювати- це духовний дар. Основна умова повного зцілення-це усвідомлення причин своїх страждань та хвороб, та зміни на трьох рівнях: тілесному (соматичному, фізичному), психологічному , духовному. Хвороби та страждання – необхідна умова вдосконалення нашої Душі, та напрацювання нових якостей, тобто нових видів енергії.

У своїй діяльності цілитель, стикається з не бажанням людей змінюватися, вчитися управляти своїми демонами (в психології це темні сторони особистості, а в релігії пороки й гріхи). Навіть не бажають ради видужання змінити харчування на більш здорове, та образ життя. Але бажають швидко отримати результат  і навіть заплатити не малі гроші, щоб цілитель сам попрацював, чи таблетка чарівним образом подіяла В результаті хвороба повертається, ефект від лікування стає тимчасовим, і в житті нічого не змінюється на краще. Недуги, як і проблеми не в сфері здоров’я, мають причинно-наслідкові зв'язки. Всі хвороби і страждання повинні людину змушувати замислитися і усвідомити, свої вчинки, які призвели до проблем, та що потрібно робити щоб змінити ситуацію.

Завдання для духовного цілителя:

-Полегшити симптоми хвороби; зняти, вигнати, перекласти, втопити, спалити, закопати, чи пустити по вітру,  хворобливу енергію, привести людину до стану цілісності, допомогти їй включити внутрішню кнопку само зцілення та жаги до життя, навчити зміцнювати Дух, Тіло, чути голос своєї совісті та йти за її настановами, щоб прожити праведне життя.

-Навчити людину самостійно справлятися зі своїми проблемами та не робити залежною від себе. Якщо цілитель прибере проблему, а людина не змінилася, все повернеться у тій чи іншій мірі можливо з іншими наслідками.

Якщо ви відчуваєте, вже після першої зустрічі з цілителем, полегшення, бажання  жити, боротися, надію, це означає, що ви знайшли потрібну вам людину, і зцілення вже почалося.

Недуги, труднощі у житті, дають нам духовний та матеріальний розвиток. На жаль, людина не розвивається у комфорті, якого ми так прагнемо, але ми не можемо в дискомфорті бути також тривалий час. І життя складається з цих проміжків комфорту та дискомфорту, в яких відбувається зростання та розвиток.

Є хвороби, які мають генетичну причину, не виліковні, людині потрібно навчитися жити з цією хворобою та вчасно зменшувати загострення. Адаптуватися вжитті так, щоб соціалізуватися та само реалізовуватися з тими можливостями які є. Таким чином, людина почувається повноцінним членом суспільства, яка приносить користь якось своєю справою, та вміє підтримувати своє здоров’я в найбільш нормальному стані, щоб жити й насолоджуватися життям.

Є хвороби передані у спадок від своїх батьків. І завданням буде, все вивчити про наслідувану хворобу, знати, я к себе підтримувати, щоб хвороба не загострювалась, та вести такий образ життя, щоб навіть не відчувати, що у вас є хвороба. А для цього потрібно правильно харчуватися враховуючи продукти, які загострюють, та які рекомендовані саме для вас. Психологічно попрацювати, змінити ставлення до психологічних проблем, які не можете змінити, та навчитись контролювати свій психоемоційний стан адекватно ситуації. Духовна робота, буде в цьому випадку, не робити по відношенню до себе та інших людей, ті речі, в наслідок яких ваші рідні страждають все своє життя, тому що поводять себе та вчиняють руйнуючи своє життя та інших людей. Навчитися чути та слухати свою совість, щоб жити без почуття провини, та розчарувань, що чогось не зробили в цьому житті, тобто не відчувати душевних мук.

Є хвороби набуті, внаслідок шкідливого способу харчування та способу життя, а також професійного спорту. Необхідно вилікувати наслідки, прибрати шкідливі звички, змінити спосіб харчування, та закінчити з професійним спортом, який скалічив, чи зіпсував здоров’я, налагодити всі сфери життя. Проаналізувати які якості характеру які поведінкові реакції, які емоції, та психоемоційний стан, заважає повноцінно жити. В духовному плані, потрібно навчитися контролювати своїх внутрішніх демонів, тобто свої темні сторони особистості, свої чорні сторони, тіні, негативна сторона вашої особистості. В релігії темні сторони-це гріхи пороки люди, а в психології це схильності, наприклад, до переїдання, до зловживання алкоголем.  Навчитись контролювати, це значить не допустити зловживання і переїдання, але навчитися їсти й пити в міру.

Саме ці речі доносить цілитель людині, для її повноцінного зцілення, дає як рекомендації, щоб людина самостійно працювала над собою. Доповнюючи своєю енергетичною роботою, якою людина, яка звертається за допомогою не володіє. Тому що є речі, яким неможливо навчитися, вони даються, закладаються тобі при народженні, й в потрібний час розвиваються і використовуються для себе й для людей, щоб допомогти. Кожній людині дається свій потенціал, і тим ми й корисні один для одного, щоб був взаємо обмін різною якістю енергії. До однієї людини ми йдемо вчитися, до іншої лікуватися, чи будувати, шити, стригти. Саме тому, всі не можуть все, і не потрібно для життєдіяльності Всесвіту. Енергетична робота цілителя-це читання молитов, це направлення своєї енергії на зцілення хворого органа, це очищення від енергетичного згустку насиченого конкретної якості енергією. Тобто давати те що потрібно людині, й забирати те що руйнує, за допомогою різних видів енергії, які є у цілителя, і якими він вміє управляти.

Різні рівні та види цілительства:

-Лікувати тіло за допомогою традиційної та нетрадиційної медицини, і не впливати на свідомість людини не спрямовувати у бік духовного зростання для позбавлення від проблеми. Хворобу можна вилікувати ненадовго, або виникне інша хвороба, оскільки причинно-наслідковий зв'язок залишається , так як людина не усвідомила й нічого не змінила в своєму житті та своїй особистості.

-Цілитель блокує причину, людина відчуває полегшення, але веде колишній спосіб життя, спосіб мислення, не розвиває духовні якості. Незабаром проблема повертається, може навіть у примноженні.

-Вплив, який призвів до хвороби, цілитель прибирає, людина починає почуватися добре, життя налагоджується. Але людина поводиться, як звикла, не хоче усвідомити відповідальності за свої вчинки своє здоров’я, життя. Невдячна ні Богу ні цілителю, не використовує свій шанс, не прагне жити краще, здоровіше. Звичайно, через короткий час все повернеться, людина знову скотиться туди де була, тому що чарівна паличка це є праця над своїми проблемами вадами кожного дня.  

-Духовне цілительство - складний і ефективний шлях, оскільки робота ведеться з першопричиною багатьох недугів та проблем в житті людини.  Тобто робота з неправильними проявами людини, поведінкою, ставленням, думками, вчинками, мотивами.  Духовний цілитель може допомогти у вирішенні тих проблем, які не вирішуються іншим способом.

-Завжди, в якийсь період життя створюються умови, за яких цілитель проявляє в Світ свої здібності. Наприклад, людина  яка пережила багато страждань, захворювань, але при цьому не розлютилася на весь світ, не зруйнувала себе й життя навколишніх, не наклала на себе руки, а навпаки, боролася і змінила себе, своє життя на краще, вилікувалась від своїх захворювань, навчилася контролювати свої пороки, стала щасливою людиною, та  допомагає іншим людям у складних життєвих ситуаціях. У такій людині розвивається багато співчуття та бажання допомогти, саме тоді відкривається цілющий потік, здатність та дар зцілювати. Буває так, що до якогось віку чи періоду людина може відчувати в собі цілительську силу, але використовувати для допомоги людям не може. А буває, з дитинства і до самої старості збирає трави, читає молитви, робить якісь ритуали, замовляє, шепче, й знімає недуги у людей, і немає ні дипломів, ні спеціалізованих згань з медицини чи психології. Тому немає однозначної відповіді як з’являється і при яких умовах цілительська сила.

-В сучасному світі цілитель повинен бути компетентним у питаннях психології, медицини, і вміти дбайливо поводитися з людською психікою та тілом. Поставити діагноз може тільки лікар, а також цілитель з освітою лікаря, цілитель може визначити стан-симптоми і синдроми. Будь-які припущення, гіпотези щодо захворювань необхідно підтверджувати, направляючи до медичного закладу зробити діагностику. Не ставте собі діагнози завчасно, їх може не виявитися насправді.

Зцілення не дарується згори і за вірою вашою, зцілення-це самостійне взяття відповідальності за своє здоров'я, за своє життя, і зміна способу життя та способу мислення. А також усвідомлення, що після лікування попереднього способу життя і мислення, не повинно бути, інакше хвороба повернеться.

Необхідно комплексно підходити до питань здоров'я, використовувати традиційні та нетрадиційні методи, пройти обстеження та лікування у медичному закладі, навіть якщо у вас стійке упередження щодо офіційної медицини. Якщо вже є захворювання, здавайте аналізи, йдіть до лікаря, виконуйте його рекомендації, знімайте гострий стан, іноді втрата часу відраховується хвилинами. Медицина прогресивна і перспективна, проблема тільки знайти хорошого лікаря, втім, як хорошого спеціаліста в будь-якій області. Але якщо ви роками не можете позбавитися захворювання, а лікарі кажуть, що все в нормі, відповідно необхідно задуматися, що я роблю не так у своєму житті, а не чому саме я захворів? Будь-яка кризова ситуація - це період змін, перехідний період на новий етап у житті. І в такому разі необхідний хороший, психотерапевт і духовний цілитель, який допоможе знайти першопричину, і шлях зміни себе і свого життя. Є люди, яким не потрібен ніхто, крім них самих  щоб позбавитися непотрібного, зцілитися.

Існує безліч методик, якими працюють цілителі. Уміння приймати різні види енергій та здатність їх трансформувати, гармонізувати. Внаслідок взаємодії цілителя і людини відбувається коригуючий енерго-процес, зміни у тонких структурах тіл. Досвід отримання інформації цілителем відточується та формується роками.

Бог створив світ словом. Людина також творить себе і світ навколо себе, стосунки словом та думкою. Думки та слова матеріальні. "Що посієш те й пожнеш". На чому людина зациклена, чого боїться, про що говорить, те й має у своєму житті, те, що всередині нас, те ми й притягуємо ззовні. У емоціях міститься дуже багато енергії. Тому важливо, як ми вміємо контролювати свій емоційний стан, на що і на кого витрачаємо свої емоції та почуття та як поповнюємо їх, щоб почуватися у балансі.  Духовний цілитель зцілює словом і думкою через призму свого духовного досвіду та вольових зусиль. Сила волі, вольова сила грає найважливішу  роль в реалізації своїх бажань, у виконанні своїх мрій. Кожна людина має волю, яка може у значенні вольового зусилля спрямовувати свою думку і енергію дії в певне русло.

Якщо Цілитель каже, що він все зробить, але не говорить про причини проблеми, про те, що Вам потрібно усвідомити, змінити це неправильно. За духовними законами, щоб проблема пішла (негативний вплив чи хворобу було знято) — сама людина має працювати над собою, у її душі мають відбутися благотворні зміни, у її голові, мають змінитися думки, світогляд. Повинен, інакше все в порожнечу, буде як ходіння замкненим колом. «Пасивне» цілительство, без активної участі самої людини — завжди загрожує подальшими проблемами. Наприклад, цілитель просто прибрав негативну енергію, вам полегшало, а причина проблеми не усунута і не зрозуміла, людина нічого не змінює у своєму житті, не змінюється сама. Це означає, що проблема повернеться, і найчастіше у більш тяжкому варіанті. Це стосується лікування травами або молитвами, без усвідомлення і усунення причин, результат довгостроковий малоймовірний.

Кнопка самозцілення є у кожної людини, але знайти її часом складно самій людині, яка опинилася в кризовій, травматичній, хворобливій, стресової ситуації, що руйнує її життя. Хороший цілитель допоможе вам знайти цю кнопку, направить вас, але вирішувати вам вибір за вами, як прожити своє життя.

-Нетрадиційна медицина - це джерело знань, дарів природи, джерело гармонії та натхнення, це диво, яким потрібно вміти правильно і безпечно користуватися для здоров'я. Людина – складна біоенергоінформаційна система, яка сама регулюється, складається з тіла фізичного – сома, психіки – душі та духовної сфери - духовних тіл, енергетичних тіл. Хвороба – це результат порушень генетичного коду, родових зв'язків, прив'язок, минулих життів, енергетичний дисбаланс тіла та душі, порушено перебіг основних життєвих потоків, роботи енергетичних центрів, а не окремого органу чи системи. Тому традиційна медицина лише частина напрямів відновлення здоров'я, усунення або ліквідація проблеми, тому що лікує людині тільки ту частину, яка болить, або видаляє, що атрофувалося, померло, медичними препаратами, хірургічними операціями, які мають ряд протипоказань, та наслідки їх використання, і людина знаходиться в замкненому колі, безкінечного лікування. Тому що вилікуватись неможливо. Лікування-зцілення, можливе лише при комплексному підході до свого здоров'я, фізики та психіки, зцілення Душі, Духа та тіла.

-Натурпсихотерапія-це натуральна терапія-застосування на практиці методів нетрадиційної медицини, знахарства.

- Повне зцілення залежить не від цілителя, а від людини. Чи зможе людина змінити свій рівень мислення, спосіб життя, перепрошити свою свідомість. У своїй діяльності я стикаються з головною проблемою - людина не хоче прикладати зусилля для свого зцілення, а чекає чарівну паличку, або чарівну таблетку, диво. Хтось отримує вигоди  від своєї хвороби, наприклад, жаль оточуючих, додаткову увагу, або турботу родичів, гроші, не усвідомлюючи, що йдуть у безвихідь. Тому що ніхто з нас не любить вампірів, які паразитують на нашій добрій волі, висмоктуючи всю енергію. Дехто взагалі не хоче усвідомлювати своєї відповідальності за своє здоров’я, звинувачуючи своїх батьків, державу, травми минулого,  кого завгодно, але тільки щоб не брати відповідальність за теперішнє й змінювати своє життя . В результаті хвороба повертається і ефект від лікування лише тимчасовий, а людина прив’язується до цілителя і постійно звертається з однією й тією самою проблемою, тільки в різних інтерпретаціях.  Потім в якийсь момент людині набридає ходити за допомогою до цілителя, й він звертається до старої схеми, звинувачення цілителя, що він знову чи ще хворіє. Але при цьому не виконавши його рекомендацій в повному обсязі, і саме так як він сказав, а по своєму. Всі хвороби і страждання повинні людині змушувати діяти, працювати над собою, шукати способи, пробувати незліченну кількість методів, боротися за своє бажане життя.

 


Супутні товари

 Знахарська консультація онлайн
Є в наявності Знахарська консультація онлайн
600.00 грн
Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Відновити здоровий сон

Відновити здоровий сон

Сон необхідний нейронам на молекулярному рівні для відновлення пошкоджень ДНК. Нейрони більш схиль детальніше

Безконтактний масаж

Безконтактний масаж

                            &n детальніше

Духовні істини 4

Духовні істини 4

*Бог любить того, хто охоче дає. Хто скупо сіятиме,-той скупо й жатиме, а хто сіє щедро,=той щедро детальніше

Духовні істини 5

Духовні істини 5

*Кожна праця приносить достаток, але праця вуст в не достаток веде.*Корона премудрих-їхня мудрість детальніше