+38 (067) 498-39-99 Пн.-Пт.: 10.00-19.00

Парапсихологія, робота з підсвідомістю-2

06.01.2023
Переглядів: 193

                     Парапсихологія (продовження(2))

Щоб розширити свої можливості використовуйте і накопичуйте предмети Сили. Це важливі для вас предмети, які піднімають настрій дають енергію додають сил і впевненості. Трави, мінерали, статуетки Богів і Богинь, дерев’яні зрізи або розколи блискавкою, глиняний посуд, маятники, прикраси, книги, пір'я птахів, ножі, плоди довговічних дерев, амулети, талісмани. Візьміть в руки, або дивіться на ваш предмет Сили, сконцентруйтеся на відчуттях, які у вас з'явилися, як тільки ви зосередилися на даному предметі, які образи картинки виникли? Ви можете задати питання або попросити про допомогу ваш предмет Сили. І він буде сприяти притягувати бажані події, людей, захищати вас оберігати. Ваші предмети Сили будуть передавачами і підсилювачами для енергетичного захисту, управління і напряму енергії.

Зустріч з істинами своєї свідомості може навіть лякати, правда про себе лякає так як мало хто знає себе. І завдання людини впорядкувати свою свідомість керувати нею. Тоді і шлях буде правильний і не піддається людина на спокусам, які зруйнують її життя. Керуйте своєю свідомістю керуйте своїми внутрішніми тваринами-демонами, і ви господар свого життя.

Якщо енергії більше в вашому тілі, ви можемо відчувати настрій інших людей, читати їх думки, спостерігати суть світу, і суть внутрішнього світу інших людей. Залежить це лише від того куди і на що ви направляєте вашу увагу, і з ким усвідомлюєте ті чи інші знання, або читаєте інформацію з загального інформаційного потоку. Ви можете побачити ту частину дійсності, що прихована. Перш ніж відкривати ці здібності, подумайте, навіщо вам потрібно чути і бачити темну сторону особистості другої людини, чи готові ви жити з правдою, яку не зможете сказати, тому що її заперечує практично кожен хто чує про себе, щоб не втратити своє обличчя. Чи хочете ви бачити мотиви вчинків людей, які зовні виглядають благими,  а суть обдурити, управляти і володіти. Чи хочете ви чути думки людей які зараз з вами розмовляють, але чуєте ви що говорить їх нутро, а це може бути страшно, і навіть огидно. Як жити з цим спокійно, не реагуючи, брехати собі, або іншим. Я спеціально не називаю плюсових сторін цих здібностей, тому що друга сторона медалі присутня завжди, і за кожне знання здібності  потрібно чимось платити, одна з оплат може бути душевні муки і біль, відчуття несправедливості, втрата смислів в житті, і багато іншого. Все залежить від кількості світла у вашій Душі.

Перемкніть увагу, коли вам тривожно: Відправляйтесь  в те місце де вам буде спокійно і безпечно. Попросіть вашу підсвідомість показати навколишній світ його очима його зором. Які почуття відчуття у вас виникли, які образи з'явилися, що ви чуєте? Хто і що вас оточує, як вони виглядають? Запишіть. Послухайте себе, спостерігаючи за людьми, які у них почуття, які думки? Запишіть.

Французький вчений Лаплас сказав: «Ми так далекі від усієї сили природи, і різних способів цих сил дій, що було б недостатньо заперечувати сили природи, тільки тому що вони не зрозумілі при сучасному стані наших знань. Ми тільки будемо повинні дослідити явища тим ретельніше, ніж важче визнати їх існуючими ». На другому конгресі експериментальної психології в Парижі, конгрес визнав доведеним фактом здатність деяких людей виявляти воду за допомогою дерев'яної і металевими паличками. І почали досліджувати ту фізичну силу, яка викликає у шукачів м'язову реакцію, що призводить в рух дані палички. Також є деякі люди, які шукають воду за допомогою загострення органів чуттів-зору або слуху. Є деякі люди, які бачать колір на дотик, читають тексти руками, не торкаючись пальцями до тексту. Несвідоме людини постійно стикається з реальність буття. А наша свідомість обмежує глобальність знань істинної реальності. Від вибору і прийнятих рішень залежить яка реальність буде у людини. Думки і образи приходять до нас, а не належать нам. Вони з'являються в нашій свідомості і виходять від інших людей або істот інших світів. Спробуйте уявити і викликати іншу людину. Попросіть цю людину зателефонувати вам. Уявляйте далі, як ви піднімаєте трубку, як ви радієте, що ця людина подзвонив до вас. Уявляйте, як ви говорите про це людині. Він(а) вам відповідає, що теж радий вас чути. Уявіть людину подумки і попросіть його, наприклад, взяти телефон в руки, або поцілувати вас в щоку. Уявляйте, як людина це робить, а ви радієте. Якщо вам дійсно вдалося побачити, як реалізувалося ваше бажання, воно реалізується в реальності.

Ви також можете попросити свого внутрішнього помічника дізнатися про минуле, теперішнє, або майбутнє, що цікавить вас. Досить назвати ім'я, прізвище, дату народження цієї людини. Ви можете отримувати як конкретну інформацію, так і в символах, знаках, образах інформацію яка вас цікавить про цю людину. Ці знаки індивідуальні. Наприклад, ви питаєте, де людина працює, або працював? І вам приходить образ-картинка тарілки або каструлі, а людина працює кухарем. Більшість картинок ви будете отримувати символічних і їх потрібно правильно розшифрувати. Все що вам незрозуміле приходить в образах уточнюйте у внутрішнього помічника. Запишіть всі образи почуття відчуття, які у вас приходять, після того як ви задали питання. Внутрішньому помічникові можете дати ім'я. Якщо ви вмієте силою думки впливати на предмети, людей, змінювати їх форму, приводити їх в рух, це здібності, які ще раз нам показують і доводять вплив іншого впливу потойбічного на навколишню нас дійсність. Ми можемо в навколишній нас реальності змінювати як на допомогу, так і на шкоду.

Від якісного харчування залежить сила вашого організму. Важливим є приготування їжі, її температура споживання, процес отримання і перетворення  в життєву енергію, саме це впливає на цінність харчування. Від вас залежить те що відбувається і що буде відбуватися з вашим організмом та яка якість життя.  А тіло звичайно має природне старіння, та смерть.

Східний досвід говорить що причини виникнення захворювань: фізіологічні, психологічні, кармічні. Можете час від часу самі себе діагностувати парапсихологічним шляхом: Уявіть, що ви подорожуєте всередину свого організму. Як виглядають ваші органи, які образи приходять, які відчуття, де неполадки, в якому органі, і які неполадки. Подивіться на свій стан здоров'я і на кожен орган у вигляді символів. Ви як би на внутрішньому екрані розглядаєте ваші органи. Проникайте поглядом всередину органу, розглядайте його з різних сторін. Ви можете збільшувати орган, зменшувати, виправляти, чистити, добудовувати. Використовуйте всю силу своєї уяви. Дозвольте всім емоціям звуків вільно з'являтися.

Очисна робота внутрішніх органів і тіла проводиться з водою. Коли ви п'єте воду, подумки уявляйте, як вода очищає кожну клітинку вашого організму. Коли стаєте під душ, або водоспад, уявляйте і направляйте думки, як змивається весь негатив, всі негативні емоції, і разом з водою витікає і спливає негативна енергія, чужі енергетичні сліди. Ви вмили себе і тепер ви в безпеці, ви чисті, вам легко. Наповніть і заповніть себе позитивом, позитивно зарядженою енергією радості, любові. Це і буде ваш захист на деякий час. І коли ви знову відчуєте ослаблення свого захисту, виконайте цей ритуал знову.

Якщо хочете схуднути або набрати вагу можете вимовляти такі слова навіювання. «Сила моєї Свідомості наказує, щоб моє тіло з цього моменту втрачало (набирало) вагу. Моя Свідомість наказує, щоб моє тіло отримало здоров'я, здорову вагу. Хочу, щоб мій розум допоміг схуднути мені до 56кг., Я бажаю собі цю вагу 56 кг. Хочу, щоб апетит мій був здоровим, і бажаю тільки здорової корисної  їди. Хочу, щоб здоров’я, кількість їжі, приходило в мій організм, для досконалого здоров'я. »

У людини є регенеративна здатність організму, яка з віком сповільнюється, але не зникає повністю. Тканини відновлюються щоб зменшити біль, відновлюються щоб уникнути небезпеки будь-якого зараження. І нам необхідно розуміти, як привести в рух регенераційні процеси, не дивлячись на звичайний хід функціонування. А також цей процес залежить від світогляду людини, і її переконань. Наприклад, людині сказали лікарі, що все добре, будете жити довго. Дійсно може жити довго і здорово, тому що сприймає себе здоровою, її клітини не отримують емоцій відчаю, смутку, гніву, образи. Коли ми не піддаємося страху, не боїмося болю, ми виходимо з найменшими втратами з найскладніших життєвих обставин. Коли ми концентруємося не на тому чого не хочемо в своєму житті, а навпаки, на речах, які хочемо мати в житті, щасливо жити, добре виховати дітей, бути здоровим. Енергетичні зміни відбуваються у людини на фізичному рівні, а будь-яка емоція або думка має своє енергетичне позитивний або енергетичний негативний заряд. Енергетичне поле людини, його захисна оболонка, випромінювання кожної людини, яке люди не бачать, але відчувають завжди. Ми завжди говоримо «мені комфортно з людиною», або навпаки. Енергетичні можливості людини безмежні в якомусь розумінні, людина може себе як відновлювати так і вбивати.

 Передбачати події, цікавило людей завжди, і буде цікавити. Тому що людина любить контролювати, і ще ми весь час пізнаємо межі свого буття, інші світи, і хочемо пояснити розумом, що існує, а що фантазія, або хвора уява. Ворожіння на кістках, каменях, кавовій гущі, та на чому завгодно і зручно. Практично всі події можна заздалегідь передбачити і якщо не запобігти, то змінити, це визначається тільки вашою свободою вибору. Але людина не хоче брати відповідальність за своє майбутнє, за своє життя, і перекидає її на інших, на Бога. Не робить нічого, щоб змінити або  уникнути неприємностей, відкрити нові можливості. Якщо розраховувати тільки на випадковість, буде так як буде, то людина добровільно буде обмежувати свободу вибору власну, а разом з нею обмежувати свої можливості. Адже найцінніше що у нас є, це свобода вибору, за допомогу якої людина створює, будує своє життя. Карл Густав Юнг писав, що багато подій нашого життя супроводжують парапсихічні явища, це пророчі сни, збіг обставин, передчуття, тобто зв'язок психіки людини з навколишнім світом.

Для того щоб допомагати собі, використовуючи передбачення, необхідно зрозуміти які власні суперечності, й релігійні переконання заважають. Можете записати ці протиріччя й обговорити зі своєю свідомістю, чому ці техніки для вас заборонені. Хто з авторитетів вам нав'язує, що це шкідливо або не можна застосовувати у власному житті. Яким чином ви можете нашкодити собі, якщо будете прислухатися до свої передчуттів, віщих снів, вміти їх інтерпретувати? Ніяка система вірування, ніякі люди, чужа ідеологія, не повинна на вас впливати в цьому контексті. Тільки ви відповідаєте за все що з вами відбувається, за свої здібності, таланти, розвиток можливостей, погоджуючи зі своєю совістю. Техніки прогнозування і пророкування майбутнього  показують нам певні цикли і сили, які впливають на наше життя. І тільки від нас залежить, чи будемо ми використовувати ці знання і можливості, щоб пристосуватися, або змінити ці умови, чи ні.

Рух планет впливає на події на Землі, тому систему астрологічних знань накопичували сотні поколінь на всій Землі. І ця система знань про закони людської психіки керує в нашому світі. І саме тому неможливо сказати, що накопичений астрологічний досвід стількох поколінь-помилковий. Напади різного роду на ці знання виникають тому що є нерозуміння циклічності і змін в світі. Подумайте про те кому вигідно, щоб люди менше знали, щоб люди не розвивали в повній мірі безмежні свої можливості, і кому вигідно маніпулювати, які справжні мотиви, щоб люди були рабами? Якщо ви заглибитися у відповіді на ці питання, вам багато чого стане очевидним, як для людей створюється вибір без вибору.



Супутні товари

Книга Психологічна Знахарська допомога

Відгуків: 0

Написати відгук

Схожі статті

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища і здібності

Парапсихічні явища та здібностіПарапсихічні явища, які досліджує парапсихологія і не може пояснити детальніше

Парапсихологія

Парапсихологія

Паранормальні явища завжди притягували людину своєю таємничістю. Тепер кожен бажаючий зможе почерп детальніше

Візерунки кавової гущі

Візерунки кавової гущі

Кавова гуща – це полотна візерунків, картина світу людини, ситуація, яка була чи буде, після випито детальніше

Парапсихологія-3

Парапсихологія-3

               Парапсихологія (продовження (3))Метод і спосо детальніше

Духовні істини 1

Духовні істини 1

ДУХОВНІ ІСТИНИ ІЗ БІБЛІЇ, АБО КНИГИ СВЯТОГО ПИСЬМА СТАРОГО Й НОВОГО ЗАПОВІТУ, які допомагають   детальніше

Духовні істини 2

Духовні істини 2

*Покладіть на Бога всю вашу журбу, бо він опікується вами!*Всі майте покору один до одного, бо Бог детальніше

Духовні істини 3

Духовні істини 3

*Епископ мусить бути бездоганний, як Божий доморядник, не самолюбивий, не гнівливий, не п’яниця, н детальніше

Духовні істини 4

Духовні істини 4

*Бог любить того, хто охоче дає. Хто скупо сіятиме,-той скупо й жатиме, а хто сіє щедро,=той щедро детальніше

Духовні істини 5

Духовні істини 5

*Кожна праця приносить достаток, але праця вуст в не достаток веде.*Корона премудрих-їхня мудрість детальніше

Три види мислення 1

Три види мислення 1

У людини три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи детальніше

Три види мислення 2

Три види мислення 2

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше

Три види мислення 3

Три види мислення 3

Три види мислення наукове, релігійне, міфологічне, які доповнюють одне-одне, допомагаючи прийняти детальніше

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія вивчає 5 областей

Парапсихологія-це наукові дослідження між живими організмами та їх зовнішнім середовищем, які вихо детальніше